• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2022

10:35

BEBI PUZIJADA U BEOGRADU! Za tri najbrža bebirona vredne nagrade

Beograd

BEBI PUZIJADA U BEOGRADU! Za tri najbrža bebirona vredne nagrade

Podeli vest

Najslađa trka u gradu, Bebi puzijada, ponovo u Beogradu. Takmičenje u puzanju beba održaće se u subotu, 28.maja u TC Ušće, sa početkom u 11 sati. Mogu da učestvuju bebironi do 14 meseci uzrasta, a za najbrža tri bebirona pripremljene su vredne nagrade

Osim na najmlađe, mislili smo i na roditelje. Nakon puzijade održaće se besplatna školica za trudnice i tate, koju tradicionalno organizuje digitalno savetovalište “Bebiron”.

Edukativna predavanja počinju u 13 sati, a iskusni stručnjaci u svojim oblastima dr Maja Milojević, dr Jasminka Komnenović i Nataša Žujović govoriće o svim fazama trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj, ranom rastu i razvoju deteta, ishrani, nezi novorođenčeta i dojenju.

Cilj je da se tokom predavanja svim mladim roditeljima pruže saveti i pomogne im se u roditeljstvu, ali i da im se približe kvalitetni proizvodi, koji će im pomoći da njihovi mališani odrastaju zdravo i bezbrižno. Za roditelje su pripremljeni vredni poklon paketi.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SPREMITE ZALIHE! Ovi delovi Beograda danas bez vode
Beograd

SPREMITE ZALIHE! Ovi delovi Beograda danas bez vode

JKP "Vodovod i kanalizacija" moli potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe jer zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži pojedini delovi tri beogradske opštine danas neće imati vodu ceo dan

27.05.2022

07:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set