• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2022

15:37

DOJAVA O BOMBI U SKUPŠTINI GRADA! Oglasio se Goran Vesić!

printscreen

Beograd

DOJAVA O BOMBI U SKUPŠTINI GRADA! Oglasio se Goran Vesić!

Podeli vest

Danas u 13.37 na mejl grada Beograda stigao je preteći mejl o postavljenoj bombi u skupštini. Povodom pretnji oglasio se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

Anonimni napadači proteklih nekoliko nedelja neprestano uzurpiraju javnost. Zbog toga je Goran Vesić u svojoj objavi javno izneo preteći mejl.

- Grad Beograd je upravo dobio anonimni mejl u kome je najavljeno da su nepoznati počinioci postavili bombe u Skupštini grada Beograda kao i u gradskim opštinama Zemun, Novi Beograd, Čukarica i Palilula- oglasio se Vesić.

Foto: printscreen Twitter

Tvit zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića

Veliku famu u javnosti stvorile su ove bombaške dojave, ali za sada ni jedna nije bila stvarna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 1 godinu

Čim stigne ovakava glupost odmah otpustiti sve koji su odgovorni za bezbednost to objekta pa onda neće više da se niko utrkuje da objavljuje da je stigla pretnja nego će ozbiljno da se zamisli i da kaže GLUPOST. Ovako se ne zna ko je brži u objavljivanju toga da je stigla pretnja. Bravo, time ostvarujete glavni zadatak terorizma a to je stvaranje panike, jer terorističkim aktima se ne nanose veliki materijalni ili ljudski gubici. Idite svi na kurs kod nekog od ovih naših rent-a-analitičara koji vam kruže po televizijama i novinama nek vam objasne da ste svi vi direktni saučesnici tih koji šalju te glupe mailove. A patetika i prenemaganje su postali manir naših političara. Znam da ovakve mailove ne objavljujete (ne objavljujete ni druge sem glupih fraza podrške od botova nekih partija) ali baš me briga jer pokušavam da vam kao iskusan čovek u vojnim poslovima ukažem na nešto što bi bilo pametno i poželjno do novina koje mnogi čitaju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set