• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Vučićević/ J. Rafailović

06.07.2022

20:43

(VIDEO) MOGLA SAM DA SE UDAVIM, ĆERKA NIJE MOGLA DA OTVORI VRATA OD VODE! Ispovest baba Verke iz Zemuna koju je sinoć evakuisala policija!

informer.rs

Beograd

(VIDEO) MOGLA SAM DA SE UDAVIM, ĆERKA NIJE MOGLA DA OTVORI VRATA OD VODE! Ispovest baba Verke iz Zemuna koju je sinoć evakuisala policija!

Podeli vest

Verku Jovanović (82) i njenu ćerku policija je sinoć evakuisala u Zemunu kada je, usled nevremena, voda prodrla u njihovu kuću. Zahvaljujući hitnoj intervenciji pripadnika MUP žene su žive i zdrave

Ekipa Informera uputila se danas, dan nakon jakog nevremena, u Zemun kako bi obišli ulice gde je kiša napravila najveću štetu.

Tamo su zatekli Verku Jovanović (85) koju je, zajedno sa ćerkom, iz poplave izbavila ekipa polciije.

Kako nam je ispričala žena, voda je, usled nevremena, sve više i više nadolazila, i krenula je ulazi u kuću. 

Foto: Informer.rs

Nevreme napravilo haos u Zemunu

- Gledali smo kroz prozor, čekali smo kada će stati kiša. Sve više i više je izvirala voda. Gledala sam, a ono voda se penje uz zid sve više i više. Skoro metar i po se popela. Ja se umalo nisam ugušila, ćerka nije mogla vrata da otvori. Policija je stigla i spasila nas. Ušli su, skinuli gelendere i na leđima izneli mene i ćerku kroz prozor. Da nisu stigli na vreme udavile bi se - objasnila je Verka.

Ističe da u Zemunu živi 10 godina, i da joj se tako nešto nikada nije dogodilo.

- Ne pamtim da je ovako nešto u poslednje vreme bilo. Ovo što sam doživela je katastrofa, ovo je tragično. Ovde živimo već 10 godina.

Foto: Informer.rs

Verka Jovanović evakuisana sinoć u Zemunu

Kada je kiša krenula da pada, njena ćerka je pokušala da metlom izbacuje vodu, ali su padavine pojačavale i nije moglo ništa da se uradi.

- Kada je počela kiša, uzela sam metlu da brišem da ne uđe u kuhinju, ali kada je navalila krenula je ka kupatilu. Policija nije mogla da otvori vrata isto i srećom uspeli su da skinu gelendere i da nas izvuku kroz prozor - rekla nam je Verkina ćerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set