• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2022

08:31

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE GRAĐANE! IZMENE U SAOBRAĆAJU! Ove linije voziće drugačijom trasom sve do kraja avgusta!

Beograd

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE GRAĐANE! IZMENE U SAOBRAĆAJU! Ove linije voziće drugačijom trasom sve do kraja avgusta!

Podeli vest

Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže u Ulici kružni put voždovački danas od 9.00 časova do 27. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza

Radovi će se odvijati u četiri faze, tokom kojih će se selektivno zatvarati određene saobraćajne trake, a prva faza trajaće do 20. jula. Vozila sa linija 25 i 25P, kao i linije 39 u oba smera saobraćaće Kumodraškom, Darvinovom, Bulevarom Peka Dapčevića i dalje redovno, a linija 50 će u oba smera ići Braće Jerković, Darvinovom, Bulevarom Peka Dapčevića, Kružni put voždovački i dalje redovno.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi stajalište "Voždovački kružni put" (smer prema Autokomandi) privremeno se izmešta na ostrvo u visini postojeće pozicije stajališta za linije 25, 25P i 39, dok se za liniju 50 uspostavlja privremeno stajalište na Bulevaru Peka Dapčevića.

Faza dva trajaće od 21. jula do 17. avgusta, a promene će doživeti linije 25, 25P i 50. Faza 3 će se izvoditiod 18. do 20. avgusta. Tokom izvođenja radova doći će do promena u radu linija 18, 50 i ADA 3.

U četvrtoj fazi radovi će se izvoditi od 21. do 27. avgusta, kada će trasu menjati linije 18 i ADA 3.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set