• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

20.08.2022

08:32

NOĆ U BEOGRADU! Tri saobraćajne nezgode, bez većih incidenata, Hitnu pomoć najviše zvali hronični bolesnici

Beograd

NOĆ U BEOGRADU! Tri saobraćajne nezgode, bez većih incidenata, Hitnu pomoć najviše zvali hronični bolesnici

Podeli vest

Noć u Beogradu je prošla relativno mirno, bile su tri manje saobraćajne nezgode i nije bilo drugih većih incidenata, a najviše su zvali hronični bolesnici, rečeno je u službi Hitne pomoći

Tokom noći ekipe Hitne pomoći ukupno su imale 85 intervencija, od čega 10 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba, a bila su i tri saobraćajne nezgode u kojima je isto toliko osoba povređeno.

Foto: Informer.rs

Jedna sa lakšim povredma zbrinuta je na licu mesta, a dve takođe lakše povređene prevezene su u Institut za ortopediju na Banjici i Urgentni centar.

Javljali su se još hronični bolesnici, među njima najviše astmatičari i srčani bolesnici, a obavljeno je devet interkliničkih i jedan transport novih pacijenta do kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set