• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

24.08.2022

07:24

NOĆ U BEOGRADU! U dve saobraćajne nesreće više lica povređeno

Beograd

NOĆ U BEOGRADU! U dve saobraćajne nesreće više lica povređeno

Podeli vest

U Beogradu su se tokom noći dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima je više lica lakše povređeno, a najviše su zvali hronični bolesnici, rečeno je u službi Hitne pomoći

Tokom noći ekipe Hitne pomoći ukupno su imale 95 intervencija, od čega 18 na javnim mestima, a u dve saobraćajne nezgode šest lica je lakše povređeno i svi su voženi u Uregentni centar.

Javljali su se hronični pacijenti, među njima najviše astmatičari i hipertenzičari, kao i srčani bolesnici.

Obavljeno je sedam interkliničkih transporta do kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VAŽNO! Pomeren prvi dan Belgrade Music Week-a sa četvrtka, 25. na nedelju 28.  avgust! Ostatak festivala odvijaće se po planu
Beograd

VAŽNO! Pomeren prvi dan Belgrade Music Week-a sa četvrtka, 25. na nedelju 28. avgust! Ostatak festivala odvijaće se po planu

Zbog obilnih padavina u prethodnih nekoliko dana, koje su onemogućile pravovremenu pripremu Belgrade Music Week festivala i najavljenog nevremena, obaveštavamo vas da je, u dogovoru sa gradskim službama, program prve festivalske noći sa četvrtka pomeren na nedelju, 28. avgust, te će tako ova manifestacija biti održana ove nedelje od 26. do 28. avgusta, umesto, kako je prvobitno planirano, od 25. do 27. avgusta.

23.08.2022

20:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set