• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2022

14:34

PRVI DAN ŠКOLE NA SAVSКOM VENCU: PREDSEDNIК MILOŠ VIDOVIĆ I MINISTARКA DARIJA КISIĆ POSETILI ŠКOLU “ANTON SКALA” I URUČILI POКLONE

Savski Venac

Beograd

PRVI DAN ŠКOLE NA SAVSКOM VENCU: PREDSEDNIК MILOŠ VIDOVIĆ I MINISTARКA DARIJA КISIĆ POSETILI ŠКOLU “ANTON SКALA” I URUČILI POКLONE

Podeli vest

U okviru tradicionalne akcije darivanja đaka prvaka opština Savski venac omogućila je poklon torbe i kompletan školski pribor za sve prvake sa teritorije opštine. Polaznicima Osnovne škole za decu sa posebnim potrebama „Anton Skala“ poklone su uručili predsednik opštine Miloš Vidović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Кisić i pomoćnica ministarke u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom u Ministarstvu za rad Biljana Barošević

Foto: Savski Venac

Predsednik Vidović zatim je dobrodošlicu u školske klupe poželeo prvacima OŠ „Isidora Sekulić“ gde je zajedno sa članicom Veća GO SV Anom Marinković uručio deci poklone.

-Sa željom da najmlađe đake podstaknemo na što bolje učenje, a roditeljima da pomognemo da uštede u kućnom budžetu, ove godine smo torbe prvaka opremili kompletnim priborom koji sadrži sve što im je potrebno za početak škole- naveo je predsednik opštine Savski venac sa zadovoljstvom ističući da leto na Savskom vencu prošlo u znaku najmlađih jer su se brojne aktivnosti Opštine odnosile upravo na održavanje programa za decu, kao i uređenja igrališta za decu.

Foto: Savski Venac

- Opština svakodnevno misli o potrebama našim mališana i trudi se da im obezbedi srećno detinjstvo i što sadržajnije i bezbrižnije uslove za život i odrastanje na Savskom vencu. Osim tekućih održavanja svih osnovnih škola na Savkom vencu ovog leta smo rekonstruisali dva dečija igrališta, takođe organizovali smo i besplatni letnji sportski kamp za decu, priredili manifestaciju „Dečije letnje igre“, obezbedili donacije računarske opreme i klima uređaja za dve škole i Predškolsku ustanovu Savski venac, a nismo zaboravili ni najbolje đake osmake kojima smo takođe obezbedili vredne poklone- naglasio je predsednik Vidović i poručio da ulaganje u decu i njihovo obrazovanje ostaje prioritet opštine Savski venac.

Foto: Savski Venac

Tokom dana nastavljena je podela torbi i školskog pribora prvacima, a poklone će dobiti 350 učenika u devet škola na Savskom vencu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set