• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2022

10:14

"IDE NA PETLOVO BRDO" Nesvakidašnji putnik uslikan u gradskom prevozu, kad vidite o kome je reč ostaćete ŠOKIRANI (FOTO)

facebook

Beograd

"IDE NA PETLOVO BRDO" Nesvakidašnji putnik uslikan u gradskom prevozu, kad vidite o kome je reč ostaćete ŠOKIRANI (FOTO)

Podeli vest

Često se u gradskom prevozu mogu videti razni kućni ljubimci, ali kokoška koja je "rešila" da se provoza autobusom po Kumodražu iznenadila je narod

Već smo navikli da u Beogradu viđamo razne životinje koje se uz vlasnike ili samostalno vozaju gradskim prevozom, ali kokošku još nismo videli.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se slika kokoške koja mirno stoji u autobusu i gleda kroz prozor.

 

 

U opisu slike stoji da je fotografija napravljena u beogradskom naselju Kumodraž.

Mnogi korisnici Instagrama ostavili su šaljive komentare:

Ide na Petlovo brdo

- Žuri na posao

Kokošija kontrola

Ušla da izvidi situaciju i da se provoza i ona malo... samo su neki od mnogobrojnih komentara na ovu nesvakidašnju situaciju.

Foto: printskrin/instagaram/serbialive_beograd

Rakun u gradskom prevozu

Podsetimo, nedavno je Beograđane iznenadio i rakun koji se sa vlasnikom provozao tramvajem na liniji broj 2, ali i papagaj rase ara koji se opušteno vozio među ostalim putnicima u trolejbusu broj 29.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set