• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2022

21:50

SAOBRAĆAJNA POLICIJA ZAUSTAVILA TRI MLADIĆA U CENTRU GRADA! Prolaznici u čudu, ali Nevena iz Beograda objasnila zašto je ovo dobra vest! (Video)

Privatna arhiva

Beograd

SAOBRAĆAJNA POLICIJA ZAUSTAVILA TRI MLADIĆA U CENTRU GRADA! Prolaznici u čudu, ali Nevena iz Beograda objasnila zašto je ovo dobra vest! (Video)

Podeli vest

Saobraćajna policija uvek je na visini zadatka, ovoga puta naša reporterka zatekla ih je u centru Beograda

Na Trgu su saobraćajci zaustavili trojicu mladića. Dok je trajala redovna kontrola i eventualno kažnjavanje prekršaja, prolaznici su, pomalo u šoku, posmatrali ovu scenu. 

Ipak, građani se slažu da ih prisustvo policije generalno čini bezbednijim.

- Neobično mi je kada vidim rotaciju, prvo pomislim da se nešto strašno desilo. Međutim, s obzirom na to da je u pitanju kontrola vozača, drago mi je, s obzirom na broj saobraćajnih nezgoda u poslednje vreme, bolje je pojačati kontrolu - rekla je Nevena T. iz Beograda za Informer.

Foto: Privatna arhiva

Saobraćajna policija zaustavila tri mladića u centru Beograda

Kako kaže naša reporterka, vozač i njegovi drugari su nakon kontrole nastavili vožnju. 

Podsećamo, u Srbiji će narednih dana biti pojačana kontrola saobraćaja, a policija će najviše sankcionisati prekoračenje brzine, vožnju pod dejstvom alkohola i bez pojasa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set