• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2022

15:37

POČELI RADOVI NA KANALIZACIJI U KUMODRAŽU

Informer

Beograd

POČELI RADOVI NA KANALIZACIJI U KUMODRAŽU

Podeli vest

Posle dugog čekanja stanovnici Kumodraža dobiće kanalizaciju. Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Kumodraž selu i Kumodražu 1 ugovoreni su sa izvođačem radova Mašinokop doo Šabac u ukupnoj dužini 15.135,84 m i to :

1. Kumodraž selo u regulaciji postojećih saobraćajnica: Prolećna, Vinarska, Kovačka, Stare porte, Tekeriška, Jasmina, Jovana Todorovića, Narednika Grujice Stankovića, Voćarska i delovima ulica Topola, Vojvode Stepe, Prolomska, Miholjska, Đurđevdanska i Božićna. Ukupna ugovorena dužina kanalizacije je 8.151,28 m. Rok za izvođenje radova 240 dana. 

Radovi su počeli da se izvode u ulici Stare porte i danas se završavaju, sutra počinju radovi u ulici Voćarska i odmah posle toga u Božićnoj ulici.

Kumodraž selo - Vojvode Stepe u regulaciji postojećih saobraćajnica: Vojvode Stepe, Ruža, Kosovskih božura, Pšenička, Zemljoradnička, Daljska, Letnja i Đurđevdanska. Ukupna ugovorena dužina kanalizacije je 5.202,91 m. Rok za izvođenje radova 210 dana. 

Foto: Informer

2. Kumodraž 1 u regulaciji postojećih saobraćajnica: Sokače, Stepenička, Srednja, Kružna, Jabuka, Stara i u delovima ulica Oktobarska, Majska, Milana Živkovića, Topola, Ljubičica, Listopadna i Gunjak. Ukupna dužina kanalizacije je 1.781,65 m. Rok za izvođenje radova 160 dana.

Izvedeni su radovi na izgradnji kanalizacione mreže i zatrpavanju rova u ulicama: Sokače L=107,4m, Srednja L=191,3m, Jabuka L=54,4m, Ljubičica L=125,3m, Stara 1 L=78,2m, Stepenička L=298m i Kružna L=144,4m. U ulicama Srednja i Ljubičica JKP “Beograd put“ treba da izvede radove na kompletnoj kolovoznoj konstrukciji kroz godišnji program održavanja.

Predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić obišla je početak radova i tom prilikom zahvalila se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, ministarki za zaštitu životne sredine Ireni Vujović, Gradu Beogradu, gradonačelniku Aleksandru Šapiću i Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda na pomoći da ovo naselje konačno dobije kanalizaciju.

Projektovanje je finansirala Opština Voždovac. Sve prateće probleme tokom izvođenja radova građani mogu prijaviti na broj telefona 011/785-7882.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beograđanin

pre 1 godinu

Baš lepo. Šteta što i bivši predsednik opštine Voždovac nije doveo kanalizaciju u Jajincima.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set