• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2023

09:00

NEČUVENO I BAHATO, TAKSISTA IZVEO LOPOVLUK KOD SKADARLIJE, širom otvorite oči kada birate vozilo da vas za kratku vožnju ne "odere" za 1.500 dinara

pixabay.com

Beograd

NEČUVENO I BAHATO, TAKSISTA IZVEO LOPOVLUK KOD SKADARLIJE, širom otvorite oči kada birate vozilo da vas za kratku vožnju ne "odere" za 1.500 dinara

Podeli vest

Pojedini taksisti u Srbiji toliko su drski i bahati da neće da upale taksimetar, već cenu kažu unapred

Jedna devojka je podelila neprijatnost koju je pre nekoliko dana doživela od strane jednog beogradskog taksiste.

- Sinoć mi je trebao prevoz od Skadarlije do Bogoslovije, ušla sam u voziloi i taksista (verovatno misleći da sam pijana) rekao mi je da će me to koštati 1.500 dinara jer je taksi poskupeo, kada sam rekla da znam i da sam se pre tri dana vozila istom rutom ispalo me je oko 800 dinara - napisala je ova devojka na Instagram stranici Serbia live Beograd.

Ona je dodala da je taksista samo pogledao i rekao da će vožnja koštati onoliko koliko je on rekao, a sve ukazuje na to da je u pitanju taksi koji vozi na "divlje" i koji nema veze sa regularnim taksistima i taksi stanicama.

- Rekla sam "U redu samo vi uključite taksimetar pa koliko bude bilo na kraju ja ću platiti", drsko i bezobrazno mi je rekao da će mi ili naplatiti koliko je on rekao ili da izađem na kišu da se smrzavam i da nađem neki drugi taksi - navodi se u njenoj objavi.

Devojka je na kraju rešila da izađe iz taksi vozila.

- Naravno da sam izašla jer takav bezobrazluk i lopovluk još nisam doživela. Ljudi pazite se ovakvih prevara, a izuzetno su česte - upozorila je ona, a u medijima već duže vreme upozovaju na taksiste koji voze na "divlje".

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 1 godinu

valjda placamo policiju i drzavne institucije(i to previse)da ovakve slucajeve regulisu i dovedu u red,a iste bas nesto zbole da to regulisu,takvih primera bahatosti ime previse,pogotovo na aerodromu,a nadlezni nista,ali bas nista nece da preduzmu......

RANKO

pre 1 godinu

Ima svega u taksi prevozu,zavisi ko je vlasnik,ima tu mnogo pristojnih ljudi.Treba cenu prilagođavati shodno situaciji sa inflacijom i troškovima održavanja.Isto tako mislim da mora da se uvede u red i organizacija i propisi unutar udruženja.Loši primeri najviše štete nanose samim taksistima.Kvalitet vozila je stvarno poboljšan u poslednje vreme.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set