• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2015

09:49

OPREZ ZBOG MAGLE NA PUTEVIMA Moguća je i poledica!

Društvo

OPREZ ZBOG MAGLE NA PUTEVIMA Moguća je i poledica!

Podeli vest

Lošija vidljivost i slaba kiša danas, magla po kotlinama usporavaće saobraćaj na području Srbobrana, Vrbasa, Smedervske Palanke, Leskovca Vranja, Zlatibora, Crnog vrha i Kopaonika

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice pa se apeluje na vozače da prilagode brzinu vožnje uz maksimalni oprez. Kako je nedelja očekuje se u popodnevnim časovima pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima u Srbiji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Nastavljeni su radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije ukroz Beograd na deonici od zone "Hitna Pomoć" - naplatna stanica Bubanj Potok. U toku su pripremni radovi na auto-putu E75 između Malog Požarevca i Ralje u smeru ka Nišu, dok se radovi izvodena na proširenju naplatne stanice "Stara Pazova" tokom kojih naplatna stanica radi smanjenim kapacitetom i radovi će biti aktuelni do kraja aprila.

Zbog izgradnje Koridora 10 na delu auto-puta E-75, preusmeren je saobraćaj sa auto-puta kod Grdelice na novoizgrađenu deonicu paralelnog puta koji vodi do "Sarajevskog mosta" na Južnoj Moravi u dužini od 1800 metara. Na deonici Koridora 10 od Vladičinog Hana do Vranja, između Poloma i Prevalca, saobraćaj je preusmeren na novoizgrađenu privremenu saobraćajnicu koja je paralelna sa auto-putem, a između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramađe aktuelna je devijacija u dužini od oko osam kilometara i saobraćaj se preusmerava kroz naseljeno mesto.

Zbog radova na izgradnji Koridora 10 od Leskovca do Vranja, na deonici između Male Kopašnice i Grdelice, brzina je ogrančena na 30 kilometara na čas ka Leskovcu i 40 kilometara na čas ka Vranju.

U toku su radovi na sanaciji klizišta na Smederevskom putu na deonici Grocka-Brestovik i tokom izvođenja radova zatvorena je desna kolovozna traka u smeru ka Grockoj i saobraćaj se obavlja levom kolovoznom trakom.

Prilazi planinskim turističkim centrima Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Staroj planini i Divčibarama su prohodni i proporučuje se oprezna vožnja, navodi JP "Putevi Srbije".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija