• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.09.2015

18:33

(VIDEO) BAGRA! Saobraćajac u Novom Sadu maltretirao staricu!

Društvo

(VIDEO) BAGRA! Saobraćajac u Novom Sadu maltretirao staricu!

Podeli vest

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi kako saobraćajni policajac maltretira stariju ženu na ulici

Prema rečima  očevidaca, Novosađanka je prelazila Ulicu Kornelija Stankovića na uglu sa Ulicom Janka Čmelika i dok je bila na pešačkom prelazu upalilo se crveno svetlo.

Kako dalje navode oni su svedočili ovom incidentu, policajac je zaustavio ženu, posle čega je došlo do verbalnog sukoba, a onda i fizičkog.

Policajac je uhvatio staricu za ruku i grubo je povukao. Do kraja snimka se vidi da je policajac odveo stariju ženu do kola, posle čega su se rastali.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ma hajte

pre 8 godina

Da li su babe i dede izuzete od saobraćajnih prekršaja, ili samo ovi što ih brane po novinama. Recite nam da znamo.

NAvojo

pre 8 godina

To milicijo moja,to su pravi problem, a ne oni sto svaki dan voze pijani I ubijaju neduzne, pa pobegnu, a nas "pravedni" SUD prilikom izricanja presude uzima im kao olaksavajucu okolnost sto su bili pijani. To je ta drzava PRAVAi PRAVDE, koju nam obeca nas Premijer, pa odustade potpuno I bez objasnjenja.

Igor

pre 8 godina

Znas kako bi voleo da ti neki mrtvak izađe na pesacki pa da ga malo samo udaris. A toliko mu je dovoljno da ga posaljes u grob, pa da slatko robijas, znas kako bi voleo nemas pojma!!!!!!!!

NAvojo

pre 8 godina

Moj komentar nije bio uvredljiv ni za koga, vec realan, svi vi sa minusima licite na potencijalne auto-ubice. Zasto mislite da je baba bahata, mozda je senilna izgubljena, pa za to je treba pregaziti, imateli sacest ili samo strah od robije?

Igor

pre 8 godina

Kako vas bre nije sramota, ta ista baba sa jednom nogom u grobu prelazi na crveno, da je neko udario pa taj da odgovara za ubistvo! Da se unisti neciji zivot zbog bahatosti babe. Strasno kako vi novinari razmisljate!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija