• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mojatv.rs/informer.rs

15.10.2015

22:30

DOBRA VEST Očekujte novi, umanjeni račun Infostana!

Društvo

DOBRA VEST Očekujte novi, umanjeni račun Infostana!

Podeli vest

Bez stavke osiguranje i umanjeni za spornih 200 dinara! To su novi septembarski računi za Infostan koji će, ukoliko već nisu, u narednih nekoliko dana stići na vašu adresu. One stare uvećane za par stotina dinara slobodno možete baciti u kantu za smeće

I dok infostan stornirnira i kovertira nove račune, poverenik za informacije od javnog značaja podneo je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Infostana i osiguravajuće kompanije. Oni tvrde da su zaštitili korisnike, ali sa stanovišta poverenika reč je o nedozvoljenoj obradi podataka o ličnosti.

Ipak, dok se slučaj potpuno ne raščisti, najvažnije za korisnike jeste da je račun vraćen u normalu I da je rok za uplatu sa popustom produžen do 26. Oktobra. Ukoliko ste među redovnim platišama koji su već platili uvećan račun – nemojte da brinete, jer će vam onaj idući biti smanjen za tih spornih 200 dinara.

DIREKTOR INFOSTANA podneo ostavku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija