• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

09.12.2015

16:05

POHOTNI PROFESOR IZ VRANJA! Seksualno zlostavljao osmakinju u školskoj svlačionici?!

Društvo

POHOTNI PROFESOR IZ VRANJA! Seksualno zlostavljao osmakinju u školskoj svlačionici?!

Podeli vest

Profesor fizičkog vaspitanja Zoran Stanojković Peca (56) u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" optužen je za obljubu maloletnice u svlačionici

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni profesor i dugogodišnji trener mlađih kategorija fudbalera vranjskog „Dinama“ pre nekoliko dana je u školskoj svlačionici seksualno napao učenicu osmog razreda.

Napadnuta devojčica se branila i od straha vrištala. Učenica je zbog navodnog seksualnog uznemiravanja i prošle godine bludnog profesora prijavila direktoru škole, što je ovaj odlučno demantovao.

Zbog navodnog pokušaja obljube, učenica završnog razreda škole požalila se roditeljima i drugovima i nemili slučaj prijavila direktoru Saši Iliću.

U kancelariji direktora škole sa 730 đaka 9. decembra muk i zid ćutanja. Zbog afere koja potresa Vranje, profesor Saša Ilić odbija da bilo šta kaže o navodnom pokušaju prokaženog fiskulturnika da napastvuje maturantkinju.

- Ponavljam, prerano je da se bilo šta komentariše o ovom slučaju, koji narušava veliki ugled škole. Sve će se znati posle sastanka sa učenicom, njenim roditeljima, profesorom i svedocima, koji je zakazan za 11. decembar u 8,30 časova. Već sam rekao da se još niko nije požalio na rad i ponašanje profesora fiskulture - rekao je direktor Saša Ilić.

Roditelji maloletne učenice uznemiravajući slučaj prijavili su rukovodstvu škole. O incidentu je obaveštena i policija.

Portparol Policijske uprave u Vranju Goran Jovčić nije želeo da govori o incidentu u „Zmaj Jovinoj“ školi i rekao je da se novinari obrate Višem javnom tužilaštvu.

Portparolka tužilaštva Leposava Jovčić potvrdila je da od Policijske uprave, ni jedne institucije i pojedinca nije stigla krivična prijava protiv profesora.

 

JAVNO ŽIGOSANJE POSLE SKANDALA U VRTIĆU! Lažni moralisti prete otkazom seksi vaspitačici!

RODITELJI MALIŠANA IZ BEOGRADSKOG VRTIĆA TVRDE: Vaspitačica naše dece SLIKA SE GOLA ZA PORNO-SAJT!

(FOTO) PUKLA BRUKA, BRUJI VRANJE! Đaci na Fejsbuku dele fotku gole profesorke!

BOLESNO Pohotna profesorka tri godine terala dečaka na seks!

 

Posebno je zanimljivo da je profesor fizičkog vaspitanja odmah po ovom skandalu otvorio bolovanje. On inače, predaje i u osnovnoj školi “Branko Radičević”.

Direktor OŠ “Branko Radičević” Zdravko Veličković, ističe da profesor više od godinu dana održava 50 odsto časova u ovoj ustanovi.

- Iznenađen sam i zatečen nezvaničnim saznanjima o navodnom incidentu u “Zmajevoj” školi. Na njegov rad i ponašanje u ovoj školi niko nema primedbe i pritužbe. Ukoliko disciplinska komisija u “Zmaju”, istražni organi i pravosuđe utvrde da je profesor bio kriv, u ovoj školi mu više nema mesta. Ništa još ne mogu da verujem, ni da tvrdim - naglašava Veličković.

Poznanici ističu da je Stanojković, sa kojim nismo uspeli da stupimo u kontakt, neženja, da nema ni ženu ni decu, ali da je primeran profesor i čovek.

Podsetimo, pre nešto više od osam godina ovu školu je pogodio još jedan skandal. Profesor geografije Petruš Đorđević imao je posla sa policijom i pravosuđem zbog pedofilije. Pohotni profesor,ko ji je posle skandala otišao u penziju, mazio je po nogama učenicu petog razreda. Takođe, miljenice je postavljao za katedru, da se sede pored njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

На полиграф - па како Бог одлучи...а људи, нек онда суде....!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Прерано... прерано... смо укинули смртну казну..?! Прерано....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija