• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2016

16:24

ZORANA U GORNJEM MILANOVCU: Što Vlada obeća to i uradi!

Društvo

ZORANA U GORNJEM MILANOVCU: Što Vlada obeća to i uradi!

Podeli vest

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović istakla je u Gornjem Milanovcu da je u infrastrukturu moravičkog i kolubarskog okruga u protekle dve godine uloženo 700 miliona dinara, te ocenila da su žene razvojni potencijal Srbije

Mihajlović, koja je posetila Gradski odbor SNS u Gornjem Milanovcu, rekla da je moto Vlade Srbije i stranke da sve što obeća i ostvari.

- Sve što smo obećali, mi smo uradili. To je moto naše stranke. Tako smo u infrastrukturu moravičkog i kolubarskog okruga uložili, u protekle dve godine 700 miliona dinara. Nastavićemo sa ulaganjima i u narednom periodu - naglasila je Mihajlović na konferenciji za novinare.

Kovačević: U Gornji Milanovac uloženo 200 miliona

Narodni poslanik SNS Dejan Kovačević ukazao je da se poseta premijera Aleksandra Vučića i ministarke građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zorane Mihajlović ovom regionu odnosila na infrastrukturne projekte.

On je izrazio zahvalnost u ime opštinskog odnora SNS i Milanovčana ističući da autoputem opština Gornji Milanovac dobija najznačjanije investicije u poslednje tri decenije.

Skoro 40 kilometara trase autoputa na Koridoru 11 prolazi kroz ovu opštinu, naveo je on.

Kovačević je kazao da je bilo reči i o pristupnoj saobraćajnici do samog autoputa, za koju je izrazio uverenje da će u doglednom periodu biti urađena.

- Od kada je SNS ušla u vlast više od 200 miliona dinara je uloženo u Gornji Milanovac. To su značajne investicije i uveren sam da će uslediti dalja bitna ulaganja - zaključio je on.

Ona je ukazala da bez ulaganja u infrastrukturu nema investicija, ostanka, ali ni dolaska novih kompanija.

Mihajlović je u Gornjem Milanovcu razgovarala i sa ženama iz ovog dela Srbije na sastanku buduće unije žena Gornjeg Milanovca, kojem su prsisutvovale i predstavnice Unije žena Čačka i Ljiga.

Ona je izrazila zadovoljstvo što SNS ima tako vredne žene, koje su dobro organizovane i hoće da pokažu kako treba da se radi i u Srbiji što više žena zaposli.

(FOTO) VUČIĆ OTVORIO TUNEL SAVINAC: Ova Vlada se meri kilometrima, ne godinama!

Prema njenim rečima, danas je u Srbiji veći broj žena, ali nažalost one su mnogo manje zaposlene od muškaraca.

Mihajlović je ukazala da je zaposlenost žena svega 30 odsto, a muškaraca 45 procenata.

- Moja osnovna poruka na sastanku sa ženama je bila da treba da budemo solidarne, da se još bolje organizujemo i da u narednom periodu našom organizacijom, ne samo članica SNS, već i da pozovemo i druge žene, učinimo sve da žene budu ekonomski snažnije - objasnila je Mihajlović.

Ona je podvukla da je stav SNS da su žene razvojni potencijal Srbije.

Govoreći o SNS u Gornjem Milanovcu, potoredsednica stranke je ocenila da je odlično organizovan okružni odbor, koji je veoma vredan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lav

pre 8 godina

" SNS, je naša poslednja šansa, glasajmo za bolju budućnost ! Propustimoli ovu priliku ..sami smo krivi,!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija