• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.02.2016

12:51

ZAHVALNOST SRBIJE Vulin najavio povlastice i za ruske humanitarce!

Društvo

ZAHVALNOST SRBIJE Vulin najavio povlastice i za ruske humanitarce!

Podeli vest

O privilegijama za ruske humanitarce u Srbiji razgovaraće se prilikom posete Ruske Federacije Dmitrija Medevedeva našoj zemlji, najavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin


Upitan da li će pripadnicima Ruskog humanitarnog cetra u Srbiji biti date iste privilegije kao i što predviđa sporazum sa NATO, Vulin je odgovorio da oni nikada nisu tražili bilo kakve privilegije i nisu time uslovljavali svoju pomoć, ali da će se o tome razgovarali prilikom posete predsednika ruske vlade.

- Država Srbija je zahvalna i spremna da učini sve da se ljudi u Srpsko-ruskom humanitarnom centru dobro osećaju i da budu zaštićeni na svaki način - rekao je Vulin nakon obilaska tog centra u Nišu.

VULIN: Sumnjam da je moguće zatvaranje granica


On je naglasio da prijatelji iz Srpsko-ruskog humanitarnog centra nikada "nisu uslovljavali svoju pomoć privilegijama ili tražili da nešto od nas dobiju, oni su uvek pitali šta nam je potrebno.

On siguran da će za vreme posete predsednika vlade Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva uspeti da regulišemo i to pitanje.

OVO JE NAŠ ODGOVOR HRVATSKOJ: Nećete nam više vraćati migrante!

Danas je prilika da vidite da je ovo civilni centar, da nije nikakva vojna baza - istakao je Vulin i naglasio da je taj centar uvek Srbiji pomagao kad god joj je to bilo potrebno i kad su bile poplave i sada sa migrantima: 

Oni sada pomažu ljudima koji čak nemaju nikakve veze sa nama. Oni nisu državljani Srbije. To su Sirijci, Pakistanci, nevoljnici koji se nalaze ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija