• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.03.2016

11:35

(FOTO) BRUKA I SRAMOTA! Mekdonalds nam nasred Terazija prodaje KRUH!

Društvo

(FOTO) BRUKA I SRAMOTA! Mekdonalds nam nasred Terazija prodaje KRUH!

Podeli vest

Lanac brze hrane Mekdonalds izgleda ne zna gde je. Barem se tako čini prema natpisima na njihovim proizvodima

 

Naime, našoj redakciji obratila se jedna od mušterija popularnog Meka i skrenula nam pažnju na zapanjujuću činjenicu.

Uz jednu od salata u Mekovom restoranu na Terazijama ona je dobila i pakovanje krutona, odnosno komadića prepečenog hleba. Međutim, na kesici u kojoj su krutoni pakovani, piše nešto sasvim drugo!

Public

Pored natpisa na nekoliko jezika, u dnu je napisano "komadići prženog kruha" - na čistom hrvatskom jeziku!

Anketa

Možda bi menadžment Meka mogao da se zapita da li je u redu usred Srbije prodavati kruh umesto hleba. Zamislite samo šta bi se dogodilo da se u zagrebačkom Meku prodaje hleb...

MEKDONALDS POD LUPOM! EU razmatra da li je čuveni lanac brze hrane utajio porez!

OTKRIVENA VELIKA "MEKDONLADSOVA" TAJNA Ovako se kod kuće priprema originalni Big Mek sos!

(FOTO) ČUVALA HAMBURGER I KROMPIRIĆE 6 GODINA: Izgledaju potpuno isto!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 8 godina

Na televiziji Republike Srpske 90 % reklama je iz Cro na hrvatskom jeziku tako da taj akcenat i jezik doslovce deca upijaju pa kad za desetak godina budu govorili tecnim hrvatskin jezikom po cemu ce se razlikovati od Hrvata, po tome sto jednom godisnje odu u pravoslavnu crkvu?

Dragomir

pre 8 godina

Па шта?Крух изговарају срби јер ХРВАТ је измишљено.Говоре српским језиком а ,,хрватски,, Институт за светске језика им није признао!А то шта кажу такозвани хрвати знате да ме млоооого заболе!На Космету је по манастирима писало ТИСУЋА!

Darko

pre 4 godine

Tisuća?! Pravilno! Ruski jezik тысячу! Da znaš da je crkveni jezik staroruski (staroslavenski) ne bi se brukao ovde!

Moscow

pre 8 godina

Sta ima da razmisli mek. Gde su nasi menadzeri koji rade u meku. Sto oni nisu njih upozorili. Globalna hrvatizacija Srba.

Zoran

pre 8 godina

Pa kad vi imate vecnike sto i Mek ne bi rodavao kruh.

bubasvaba

pre 8 godina

ALO vi iz BG drzite predavanje celoj srbiji a jedete KRUH a ne jedete HLEB ?????? i to kruh nato pakta protiv koga demonstirate NAVODNO !!! dokle da vas neko pravi glupim to gde pise ne posecujte i tacka.

Aleks

pre 8 godina

Srbi!!!! Pod hitno u to leglo ustašluka, i da se u roku od dva sata stavi naziv; HLEB! Da se u Hrvatskoj napiše HLEB, za deset minuta bi navalile horde ustaša da zapale restoran!!!

Svasta

pre 8 godina

Ja ne znam da li vi ne znate srpsku istoriju,posto je KRUH srpska rec za hleb,ne znam koliko ste upuceni da taj naziv KRUH vodi poreklo od KRUSEVAC(Grad hleba) samo sto je H preslo u S,da ne bude KRUHEVAC

mihajlo

pre 8 godina

ako hrvati sudiju zovu sudac kako onda zovu kurira

misa

pre 8 godina

Tako vam i treba kada idete u Mek i jedete to djubre.

Grigorije MMM

pre 8 godina

Ja se s vama slažem, ali ne vidim u čemu je problem. Pa takoreći svi beogradski Bosanci (iako rodom Srbi) kažu kruh. U Bijeljini sam čuo, u srpskoj porodici, da kažu kruh. Doduše, neki kažu i hljeb. Tako se u Srbiji ne govori, ali nam nipošto nemojte reći da Srbi izbegli iz Hrvatske ne govore hrvatski, čak i dvadeset godina posle Oluje, iako žive medju nama. Mirno nam poturaju hrvatski jezik, i još kažu: pa šta, to je samo ijekavština. Ali nisu "samo ijekavština" reči "dapače", ni "glede", ni "nazočan"... Takav jezik se u Beogradu može čuti svaki dan. I sad vi takvom nekom liku zamerajte što mirno u Mekdonaldsu kupuje taj kruh i nimalo mu to ne smeta. Jer to je njegov jezik!!! Nije moj, ali njegov jeste. To se zove: zagadjenje jezika, i to od svojih.

Dera

pre 8 godina

Ja da idem u mec , pored nasih CEVAPA , PLJESKAVICE, RAZNJICA,.....NIKAD ! Iskljucivo zato sto je kvaitet NULA !!!

dukan

pre 7 godina

otpor vam je uzaludan. Još malo i ima da govorite KAJ JE BRE

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija