• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

12.07.2016

14:40

POSLUŠAJTE SAVETE VRHUNSKOG FBI AGENTA: Evo kako da zaštitite DECU OD PEDOFILA!

Društvo

POSLUŠAJTE SAVETE VRHUNSKOG FBI AGENTA: Evo kako da zaštitite DECU OD PEDOFILA!

Podeli vest

Ovih deset zlatnih pravila svaki roditelj bi trebalo da kaže svojoj deci

 

U današnje vreme opasnosti vrebaju na svakom koraku, ali da je veoma važno preduzeti mere opreza, pogotovo kad je odbrana dece od pedofila u pitanju. Klint Van Zant, bivši agent FBI, govori o važnim pravilima koja bi svaki roditelj trebalo da priča svojoj.

Oni kažu da je neophodno decu savetovati i neprekidno im govoriti kako treba da se ponašaju ako vide neku nepoznatu osobu, prenosi portal Yumama.


IPAK JE ISTINA! Otkriveni dokazi da je Majkl Džekson bio ODVRATNI PEDOFIL!

1. Ne ulazite u nečiji automobil ukoliko vam to roditelj nije lično rekao. Takođe, ne prilazite osobama koje vas prate automobilom ili peške.

2. Ne verujte odraslim osobama koje od vas traže pomoć, na primer traže izgubljenog psa ili neku ulicu. Bilo šta, ne verujte.

3. Brzo se sklonite od osobe koja vas primorava da pođete sa njom. Slobodno vičite: "Ova osoba nije moj otac (ili majka)!"


UŽASNI DETALJI HORORA DEVOJČICE KOJU JE OBLJUBIO POP IZ KOVINA: Niko ti neće verovati da sam te silovao...

4. Izbegavajte da negde idete sami. Ukoliko želite da izađete iz dvorišta ili sa igrališta, obavezno pitajte roditelje za dozvolu, naročito ako idete kod nekoga.

5. Nikada nemojte da stopirate na ulici! Ukoliko vam roditelji ne dozvole, nemojte se voziti sa drugim ljudima.


TABU TEMA! Sistem u SAD oprašta seksualno zlostavljanje lekara nad pacijentima!

6. Odrasli ne bi trebalo da vam pričaju svoje tajne. Ukoliko se to desi, recite roditeljima ili nastavniku. Takođe, ne dozvolite da vas bilo fotografiše.

7. Ne bi trebalo niko da vam dodiruje telo na mestima koje pokriva kupaći kostim, ali ni vi nemojte dodirivati druge. Vaše telo je nešto posebno i intimno.

8. Imate pravo da kažete NE odraslima, pa čak i rođacima i prijateljima, ukoliko pokušaju da vas nateraju da uradite nešto protiv vaše volje.


(FOTO) PAŽNJA, IMAMO PEDOFILA U KOMŠILUKU! Letak sa jezivim sadržajem kruži Vračarom!

9. Dogovorite se sa roditeljima na koji način će vam poručivati da li je bezbedno da pođete sa nekom osobom.

10. Vežbajte poseban uzvik, koji je glasan i dugo traje. Tako osobi koja pokušava da vas povredi poručujete: "Znam šta pokušavaš da uradiš! Nisam laka žrtva!", a osobama u blizini da ste u opasnosti. Kada vičete, udišete duboko, dobijate kiseonik i dodatnu hrabrost i snagu da se pokrenete i pobegnete.


ČETIRI IMENA U REGISTRU SILOVATELJA, a za tri godine bilo 680 prestupnika?!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lazni bot

pre 7 godina

Cim je Vucic primio one talibane od amera FBI deli savete do juce si bio za KGB

milann

pre 7 godina

Na ovu temu dajes takav komentar? Potrazi strucnu pomoc.

Bexi

pre 7 godina

FBI je ozbiljna institucija i svaki savet i uputstvo treba ozbiljno shvatiti. Njihov profesionalizam je vrhunski i iznad svega cenjen. Nego vidite vi Sta cete sa Srpskim policijskim inspektorom tamo oko Smederevska Palanka, Velika Plana jer kazu ljudi da je javna tajna da se igra sa maloletnicama i zastrasuje devojcice a da mu niko nista ne moze!!!

Ali

pre 7 godina

Dobri saveti,ali slucaj male Andjeline je drugaciji ko je mogao predvideti da je upravo komsija bio taj monstrum,uopste ne mora biti neki stranac...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija