• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

29.07.2016

06:49

PONESITE KIŠOBRAN! Promenljivo oblačno, mogući pljuskovi praćeni grmljavinom!

Društvo

PONESITE KIŠOBRAN! Promenljivo oblačno, mogući pljuskovi praćeni grmljavinom!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ujutru na severu i zapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima mestimicno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom

Na severozapadu će po podne doći do razvedravanja. Vetar slab severozapadni. Jutarnja temperatura će biti od 15 C do 21 C, a maksimalna od 28 C do 32 C stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danaws biti promenljivo oblačno, malo svežije, sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom pre podne i sredinom dana. Vetar slab severozapadni. Jutarnja temperatura oko 21 C, a maksimalna oko 30 C.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, za vikend i u ponedeljak veći deo dana sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 32 do 36 stepeni. 

U ponedeljak uveče i tokom noći na severu i zapadu, a u utorak i u ostalom delu zemlje biće promenljivo oblačno i svežije, mestimicno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Zatim do kraja perioda pretežno sunčano i toplo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija