• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

15.08.2016

16:36

(FOTO) ŠIKANIRANJE PUTNIKA KOD VLADIČINOG HANA: Morali da čekaju više od dva sata, policija pretraživala autobus!

Društvo

(FOTO) ŠIKANIRANJE PUTNIKA KOD VLADIČINOG HANA: Morali da čekaju više od dva sata, policija pretraživala autobus!

Podeli vest

Putnici iz Bujanovca, Vranja i Vladičinog Hana doživeli su pravi košmar u nedelju popodne kada je policija u Džepu zaustavila autobus "Niš - ekspresa", i tražila po rečima očevidaca, nedozvoljene supstance, zbog čega su bili primorani da čekaju drugi autobus dva ipo sata, kako bi stigli do Niša

Jedna od putnica D.S.  kaže da je policija negde oko 17.20 časova zaustavila autobus kod Džepa, počela da pretresa prtljažnik.

- Rekli su nam da moramo da napustimo autobus jer su u njemu pronašli paket sa nedozvoljenim supstancama, koji je, kako se pretpostavlja verovatno uzet u Bujanovcu, odakle je valjda i krenuo autobus. Policija je zadržala vozača na razgovoru, nama je rečeno da čekamo. Stajali smo više od dva ipo sata dok se nije pojavio drugi autobus da nas odveze do Niša - kaže D.S.

Informer

U autobusu je bilo oko šesdesetak putnika, a među njima male dece i  beba. 

D.S. dodaje da je tu bilo i onih koji su krenuli na more sa nekom od agencija iz Niša.

- Čekali smo sve vreme, nadajući se da će doći drigi autobus, jer je ovaj policija zadržala.
Tek posle dva ipo sata je stigao drugi manji autobus, u kome su mnogi putnici stajali do Niša.
Nikakvo izvinjenje nismo dobili, a u Niš smo došli tek posle devt uveče. Putovanje koje obično traje sat vremena, za nas se odužuilo na više od četiri sata
- navodi D.S.

Jedan od putnika iz drugog autobusa "Kavim Jedinstva " iz Vranja, kaže da je saobraćaj u ovom delu Koridora 10 bio zaustavljen na pola sata, ali da nije mogao da vidi šta se tačno dešava.

Informer

Policijska uprava Vranje saopštila je da je policija a u autobusu,  u selu Džep, u opštini  Vladičin Han, pronašla 11 kilograma rezanog duvana bez prateće dokumentacije. 

Protiv vozača autobusa, tridesetpetogodišnjeg muškarca iz Niša, Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu, biće podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
malo glupo

pre 7 godina

koja bahatost policije. putnike u busu ne interesuje šta su oni pronašli od nedozvoljenih sredstava. brate omogući da putnici stignu na odredište pa ispituj vozača kolko hoćeš, ako on ima ikakvu krivicu u svemu tome, a ne da putnici sa decom leže po travi. bruka za mup.

Acca

pre 7 godina

Rezani duvan ???? Jaka droga , moj deda je to sadio i niko ga nije hapsio , sada doslo neko novo vreme , jos malo pa nece smeti ni paradajs i krastavac da se sade ....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija