• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2016

09:08

POŽAR U BLIZINI HILANDARA! Vatrogasci se bore s vatrom na Atosu!

Društvo

POŽAR U BLIZINI HILANDARA! Vatrogasci se bore s vatrom na Atosu!

Podeli vest

Grčki policajci helikopterima i vatrogasnim vozilima gase požar, koji je u subotu izbio nedaleko od manastira Hilandar, objavili su danas grčki mediji

U gašenju požara učestvuje 36 vatrogasaca sa 14 vozila, kao i 44 volontera sa pet različitih mašina, preneo je RTS.

Angažovana su i dva helikoptera.

Požar je prouzrokovao udar groma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubomir T Dević

pre 7 godina

Udari gromova i munja je uobičajena stvar; to se svugdje dješava - danima i noćima. Ali kad grom udari na Svetu Goru, to samo može da znači jednu stvar - Božija opomena!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija