• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.10.2016

15:20

HRABRE ŽENE U BIZNISU! Posetite sedmi Bazar mama preduzetnica ovog vikenda!

Društvo

HRABRE ŽENE U BIZNISU! Posetite sedmi Bazar mama preduzetnica ovog vikenda!

Podeli vest

Na sedmom izložbeno-prodajnom Bazaru mama preduzetnica, svoje kompanije i proizvode će predstaviti preko 50 mama preduzetnica iz cele Srbije

Bazar se održava u subotu 22.10. od 10h do 22h u Beogradu u tržnom centru Delta city, uz čiju se saradnju organizuje Bazar od samog početka.

Posetioci će na Bazaru moći da vide i kupe proizvode koje mame prave, a na štandu Centra za mame će će imati priliku da upoznaju nekoliko mama i čuju njihove preduzetničke priče, kao i da dobiju savet od knjigovođe kako da osnuju sopstvenu firmu. Pravnici Centra za mame će takođe biti dostupni mamama koje imaju neke nedoumice i ne znaju kako da ostvare svoja radna prava. Satnica programa štanda Centra za mame je:

11h-13h knjigovođa, Euroračunovodstvo

14h-16h pravnici Centra za mame

18h- 20h mame preduzetnice

 - Bazar mama preduzetnica postoji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti mame preduzetnice i sjajne stvari koje one rade. Dosadašnji Bazari su pokazali da je mamama ovaj vid umrežavanja i podrške potreban, a interesovanje javnosti je uvek veliko da upoznaju i podrže ove hrabre žene, koje uspevaju da uspešno vode poslove u ovim ekonomsko teškim vremenima - izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar.

Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije kojima su mame danas izložene, Vas poziva da upoznate mame preduzetnice koje učestvuju na ovogodišnjem Bazaru na Fejsbuk stranici Centra za mame i da nam se pridružite na Bazaru!

Sponzor Sedmog Bazara mama preduzetnica je Nuk - Razumeti život.

Dobrodošli!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija