• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.C. - J.V.

27.11.2016

19:16

NEVEROVATNA PRIČA O NESUĐENOM LOTO MILIONERU: Smederevac dobio džoker od 135.000 evra i nije podigao nagradu!

Društvo

NEVEROVATNA PRIČA O NESUĐENOM LOTO MILIONERU: Smederevac dobio džoker od 135.000 evra i nije podigao nagradu!

Podeli vest

Nepoznati Smederevac 30. avgusta ove godine za 230 dinara uplatio "loto" listić koji mu je u igri "džoker" doneo 16.564.212 dinara, ali nije došao da uzme novac * Nikad se nije desilo da neko ne podigne ovako veliki dobitak, kažu u "Državnoj lutriji"

Nepoznati Smederevac dobio je krajem avgusta na "lotou" čak 135.000 evra, ali verovali ili ne - nikada se nije pojavio da preuzme taj novac, saznaje Informer!

Nesuđeni loto milioner uplatio je 30. avgusta ove godine u "loto" listić za 230 dinara i u igri "džoker" dobio tačno 16.564.212 dinara.

informer.rs

Međutim, zaboravni Smederevac, koji je listić uplatio u menjačnici MIM-T u ovom gradu, nije se pojavio da prijavi dobitak u zakonskom roku od 60 dana, pa je svih 16,5 miliona vraćeno u nagradni fond!

Poništena nagrada

Potvrdu ove priče Informer je dobio i u "Državnoj lutriji Srbije", gde su nam rekli da se još nikad nije dogodilo da neko zaboravi da podigne toliko veliku sumu novca.

- Ovaj neobičan slučaj dogodio se u 69. kolu, 30. avgusta ove godine. Listić uplaćen u Smederevu imao je dobitak u igri "džoker" vredan 16.564.212 dinara. Čekali smo da se srećni dobitnik pojavi i podigne novac, međutim, nedeljama se niko nije javljao.

I mi u "Lutriji" bili smo u šoku kad smo shvatili da niko neće podići 135.000 evra. Te pare su vraćene u nagradni fond

Nebojša Žugić,
DLS

Zbog toga smo svi mi u "Lutriji" bili u šoku i nismo mogli da verujemo da će neko propustiti priliku da kući odnese čak 135.000 evra. Sačekali smo zakonski rok od 60 dana, a onda, shodno pravilima sav novac vratili nazad u nagradni fond.

Mislim da je ovu nagradu dobio muškarac star oko 45 godina, sećam se da je jedan takav u avgustu uplatio 230 dinara
Prodavačica s uplatnog mesta u Smederevu

Dobitak je time automatski poništen - rekao nam je Nebojša Žugić iz DLS-a i dodao da se i ranije događalo da neko ne podigne nagradu na "lotou", ali nikada to nije bila ni približno tako velika suma:
- Dogodi se da neko ne podigne trojku ili četvorku, ali to nisu tako velike nagrade. Ovo je nešto sasvim drugačije. Još se nikad nije desilo da neko ne uzme čak 16 miliona dinara.

Informerovi reporteri posetili su menjačnicu MIM-T u Karađorđevoj ulici u centru Smedereva i tamo zatekli radnicu koja je otkucala ovaj dobitni tiket. Ova devojka nam je rekla da misli da je "nesrećni dobitnik" sredovečan muškarac star oko 45 godina.

- Imam u glavi dve-tri mušterije koje su otprilike u to vreme svratile i uplatile "loto" kombinacije od 230 dinara. Jedna od njih, za koju mislim da je srećan dobitnik, bio je muškarac od oko 45 godina. Nije mi poznat i nikad ga nisam viđala u okolini, možda i nije iz Smedereva - iskrena je ova devojka, koja je molila da joj ne objavljujemo ime.

informer.rs

Smederevci u šoku

Ona tvrdi da ju je ova informacija šokirala jer je bila uverena da je dobitak isplaćen na drugom mestu.
- Iskreno, pošto smo znali da je dobitni listić uplaćen ovde, mislili smo da dobitnik ne želi da se pojavi i prijavi dobitak.

Bila sam uverena da je to uradio na nekom drugom mestu. Tek pre dva-tri dana, posle obaveštenja koje smo dobili od "Državne lutrije Srbije", saznala sam da niko nije preuzeo dobitak - ispričala nam je radnica kojoj sudbina očigledno nije dala da nekom bude srećne ruke.
A. C - J. V.


Uplatio samo pet kombinacija

Nesuđeni dobitnik "loto džokera" iz Smedereva uplatio je tiket sa samo pet kombinacija, otkrio nam je direktor marketinga "Državne lutrije" Srbije Marko Radović.

- Dobitni tiket uplaćen je u menjačnici MIM-T u Karađorđevoj ulici u Smederevu, 30. avgusta u 17 sati i 36 minuta. Nesuđeni dobitnik je na tiketu za 69. kolo odigrao tri "loto" kombinacije, jedan "loto plus" i jedan "džoker", koji mu je mogao doneti neverovatnih 135.000 evra. Ceo tiket platio je samo 230 dinara - otkrio nam je Radović.


Velika "bingo" subota

U subotu, sa početkom u 20 sati, na televiziji Hepi održaće se vandredno kolo igre na sreću "bingo". Prema rečima zaposlenih u "Državnoj lutriji Srbije", zagarantovani dobitak biće 50.000 evra.

- Ovo je organizovano zarad svih naših igrača i rešili smo da ih obradujemo ovom velikom zagarantovanom nagradom. Svi oni koji uplate dobitne listiće biće potencijalni dobitnici glavnog dobitka od čak 50.000 evra. - poručuju u DLS.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojsa

pre 7 godina

Ha,ha,ha. Prica za malu decu. Pazi da ne poverujem slucajno. Kako da ne,navlakusa da ova sirotinja dadne i zanji dinar za loto a i vrabci znaju da je namesteno loto u ovoj zemlji odavno i da je jedina na dobitku lutrija. Ljudi ne igrajte uzalud. Izvlace samo brojeve koji nisu uplaceni,namesteno... Ako ste fer objavicete ovaj komentar.

Mimi

pre 7 godina

NE KAŽE SE VRABCI NEGO VRAPCI. LOTO SE PIŠE VELIKIM SLOVOM. NAUČI PRVO PRAVOPIS AKO UOPŠTE ZNAŠ ŠTA JE TO,

Mrki

pre 7 godina

mimi ajde malo prosetaj vidi se da si iz drzavne lutrije bolje greske u pravopisu nego olos lopovski sto pljacka prevarama ovaj narod... Ako uopste znas sta je obraz...

Nebojsa

pre 7 godina

Kvazi lektore mimi ovde nije tema pravopis nego prevare a pogledaj kako su novinari napisali loto. Mozda se loto pise velikim slovom u tvojoj planini u civilizaciji ne. Ako uopste znas sta je civilizacija

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija