• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.04.2017

07:47

AMSS: Vlažni kolovozi, na izlazu iz zemlje kod Šida kamioni čekaju i pet sati

Društvo

AMSS: Vlažni kolovozi, na izlazu iz zemlje kod Šida kamioni čekaju i pet sati

Podeli vest

Vozači se upozoravaju na oprez zbog mogućih mokrih kolovoza i smanjenje vidljivosti, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS)

 

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta, ali teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na prelazu Batrovci zadržavaju oko 180 minuta, na prelazu Šid oko 300 minuta.

AMSS upozorava na sporiju vožnju na mestima gde ima izraženih kolotraga, u krivinama i kroz podvožnjake.

Danas od 10.00-15.00 izvodiće se radovi na uzimanju uzorka asfalta za ispitivanje kolovoza autoputa E-75 u smeru Subotica-Novi Sad-Beograd. U toku izvodjenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane krajnja leva i srednja (vozna) saobraćajna traka.

Od danas na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu, na deonici Užice - Zlatibor. Radovi će se izvoditi do 19. juna, a alternativni pravci su gradske ulice u Užicu.

Od danas izvodiće se radovi na rehabilitaciji dela državnog putu I B  deonica Kać - Zrenjanin. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom kolovoznom trakom.

Na snazi je izmena režima saobraćaja zbog radova na mostu preko reke Krivaje, na desnoj strani državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), posle petlje "Feketić", ka petlji "Vrbas", u smeru Subotica - Novi Sad. U toku izvodjenja radova, zatvorene će biti preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren preko zaustavne trake. 

Planirano je da radovi traju do 17. aprila.

Na delu Obilaznice oko Beograda, izvodiće se radovi na zameni dilatacija na mostu broj 12 u vremenskom periodu od 6.00 do 18.00. Radovi će se izvoditi u smeru ka Nišu i za saobraćaj će se sukcesivno propuštati leva i desna saobraćajna traka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija