• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.06.2017

09:29

NAJGORA DROGA DO SADA STIGLA NA GRANICU SRBIJE! "Pinki" već ubija u Austriji i SAMO DODIR S NJOM MOŽE DA IZAZOVE SMRT!

Društvo

NAJGORA DROGA DO SADA STIGLA NA GRANICU SRBIJE! "Pinki" već ubija u Austriji i SAMO DODIR S NJOM MOŽE DA IZAZOVE SMRT!

Podeli vest

Nova droga "Pinki", koja je neopisivo opasna, odnela je prve živote u Austriji

 

- Ako bih imao izbor između ruskog ruleta i ove droge onda bih izabrao pištolj, jer su mi šanse da preživim veće - ukazuju iz Savezne kriminalističke službe Austrije.

Droga "U-47700", koja se u narko sceni naziva "Pinki", je najtvrđa droga koja se ikada pojavila u Austriji.

Ona je tako dozirana da je dovoljno svega par miligrama da prouzrokuje dejstvo. Sam dodir može voditi ka predoziranju, upozoravaju u policiji.

Kriminalistička služba pokrajine Koruške potvrdila je da je u jednoj bolnici preminuo jedan 38-godišnjak koji je ovaj narkotik sebi ubrizgao. 

Ovaj narkoman nije uspeo ni da izvadi iglu iz ruke i umro u roku od par sekundi.

Inače narkotestovi ne otkrivaju "Pinki", drogu koja se tek nekoliko meseci nalazi u opticaju i koja je odgovorna za desetine žrtava u SAD, a među njima je navodno i pevač Prins.

"Pinki" se proizvodi u Kini i preko Darkneta može da se nabavi gram za 30 evra.

Kriminalistička služba trenutno analizira puteve distribucije ove droge, koja je navodno osam puta "jača" o heroina, u Austriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija