• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevno.rs

21.07.2017

16:34

BEOGRAD DOBIO PRVI PUNJAČ ZA ELEKTRO-AUTOMOBILE! Biće i na granici sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i koridoru 10!

Društvo

BEOGRAD DOBIO PRVI PUNJAČ ZA ELEKTRO-AUTOMOBILE! Biće i na granici sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i koridoru 10!

Podeli vest

Ono što je svakodnevica na autoputevima širom Evrope, postalo je stvarnost i u Srbiji. Ispred Mašinskog fakulteta univerziteta u Beogradu postavljena je "punionica" za elektricne automobile

Ovo je prvi od ukupno pet punktova na kojima će vozači elektro-automobila moći da "dopune" svoje vozilo, a svaki elektro-punjač je poslednja generacija uređaja koja ujedno omogućava i besplatnu internet konekciju.
 
Već u narednih nekoliko dana očekuje se i instaliranje drugog elektro-punjača na granici s Hrvatskom, na naplatnoj stanici "Šid", saopšteno je iz resornog Ministarstva. 

EVO KAKO ĆE SE SRBIJA REŠITI BESNIH I BAHATIH VOZAČA! Policija će meriti SREDNJU BRZINU NA AUTOPUTU!

Treći uređaj za punjenje elektro-automobila biće instaliran na Koridoru 10 tokom naredne nedelje, i to na auto-putu u Beogradu, na "Bubanj potoku", gde će "Putevi Srbije" imati prodajno mesto za tagove - uređaje za elektronsko plaćanje putarine. 
 
- Cilj nam je bio da ove letnje sezone privučemo još više vozača na našu najznačajniju saobraćajnicu - Koridor 10. Ne samo da će ova Vlada završiti izgradnju ovog koridora koji je najbolja i najkraća veza Istoka i zapadne Evrope, već intenzivno radimo na tome da to bude i najmoderniji putni pravac prilagođen i potpuno ekološkim elektroautomobilima - rekla je ministarka Zorana Mihajlović, a preneo B92.

VIŠE OD 200 SRPSKIH KOLA POPLAVLJENO U GRČKOJ! Eva šta da radite da biste nadoknadili ŠTETU!

U avgustu se očekuje instaliranje još dva punjača na stanicama "Dimitrovgrad", na ulazu i izlazu iz Bugarske, kao i "Subotica jug", na ulazu i izlazu iz Mađarske. 

Na ovim punjačima moguće je u isto vreme puniti tri automobila, a svuda gde je instaliran uređaj, dostupan je i besplatan internet. 
 
- Signal za internet je napravljen po sistemu kišobrana, kako se ne bi stvarale gužve i ugrožavala bezbednost na putu - rekla je Mihajlovićeva. 

LASERSKIM KAMERAMA LOVE VOZAČE KOJI NE VEZUJU POJAS: Otkrivamo, saobraćajna policija se NAORUŽAVA NAJMODERNIJIM UREĐAJIMA!

Internet-signal je uveden na odmorištu "Jerina", na auto-putu od Beograda ka Nišu kod isključenja za Smederevo, zatim na odmorištima "Šimanovci 1" i "Šimanovci 2"(auto-put od granice sa Hrvatskom ka Beogradu u oba smera), "Feketić 1" i "Feketić 2"(auto-put od granice sa Mađarskom ka Beogradu u oba smera).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija