• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

07.08.2017

19:40

(FOTO) MASAKR U SELU ROSICA! Zveri preko noći rastrgle stado ovaca!

Društvo

(FOTO) MASAKR U SELU ROSICA! Zveri preko noći rastrgle stado ovaca!

Podeli vest

U podjastrebačkom selu Rosica, iznad Ribarske banje, u noći između nedelje i ponedeljka, u toru Mome Agatonovića, došlo je do masakra stada ovaca

Od 17 ovaca, koliko je bilo u toru, divlje zveri su rastrgle sedam ovaca, dok su gotovo sve preostale sa vidnim tragovima ugriza. Moma pretpostavlja da se radi o vukovima ili šakalima, a u dolini Ribarske reke viđani su i jedni i drugi.

Radojica Barjaktarević

 Agatonovići su u strahu jer pored stada ovaca, imaju i veliko stado koza koje na sreću nije napadnuto.

Masakr u svom toru Moma Agatonović je primetio u ponedeljak oko pet sati ujutru.

- Ovce su bežeći s jedne na drugu stranu tora, glavama udarale u tarabe - priča Moma i procenjuje štetu na 4 hiljade evra.

U pomoć mu je pritekao veterinar Goran Vasić, ali za njega tu nije bilo posla.

Radojica Barjaktarević

- Ne treba biti veliki stručnjak. Dovoljno je videti sliku i uveriti se da je ovde bio veliki masakr. I, ovo što je preostalo, to bi trebalo da intervenišu hirurzi, a mi veterinari teško da ovde možemo bilo šta da učinimo. Jer, zaista, ozlede su takve prirode da je neizvodljivo da se popravi stanje. Možda par gde su moguće intervencoije, a ostalo je sve na prinudno klanje - izjavio je za lokalnu RTK veterinar Goran Vasić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija