• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

08.09.2017

16:45

(VIDEO) MORINA MOLI RAMU: NE DAJ ME SRBIJI, PLAŠIM SE! Skupo će ga koštati dron i zastava Velike Albanije u Humskoj!

Društvo

(VIDEO) MORINA MOLI RAMU: NE DAJ ME SRBIJI, PLAŠIM SE! Skupo će ga koštati dron i zastava Velike Albanije u Humskoj!

Podeli vest

Albanac Ismail Morina, koji konačnom i izvršnom presudom hrvatskih pravosudnih organa, treba da bude izručen Srbiji, tražio je od albanske vlade da to spreči jer se plaši da u Beogradu neće imati posteno suđenje

Srbija Morinu potražuje zato što je upravljao dronom tokom utakmice Albanija - Srbija oktobra 2014. godine, koji je nosio zastavu "velike Albanije".

Prethodno je i albanski predsednik Iljir Meta pokušao u Tirani da ubedi hrvatsku ambasadorku Sanju Bojas Juragu da Zagreb ne  izruči Ismaila Morine Srbiji

Morina se albanskoj vladi obratio otvorenim pismom, koje je preneo albanski portal Balkan.veb.

Morinau u pismu insistira da je nalog za hapšenje koji je izdala Srbija politički motivisan, te da je zato i tražio politički azil u Hrvatskoj kako bi izbegao izručenje.

PAKET ORUŽANE POMOĆI TIRANI: SAD poklonile Albaniji šest "hamvija", USKORO STIŽE JOŠ

Prethodno je i albanski predsednik Iljir Meta razgovarao u Tirani sa hrvatskom ambasadorkom Sanjom Bojas Juragom o odluci Vrhovnog suda Hrvatske da odobri izručenje Ismaila Morine Srbiji

Meta je hrvatskoj ambasadorki "preneo sumnje da će Morina u Srbiji imati objektivno i fer suđenje", navodeći da je susret predsednika Albanije i Sanje Bojas Jurage bio prvi potez Tirane posle odluke Vrhovnog suda Hrvatske.

(VIDEO) PANIKA U PRIŠTINI ZBOG SRPSKOG FILMA: Albanci u neviđenoj frci jer SRBIJA POREDI KOSOVO SA ISIS!

Srpska ministarka pravde Nela Kuburović poručila je da nisu tačne spekulacije koje su kružile medijima da suđenje albanskom državljaninu Ismailu Morini neće biti fer ili da neće imati adekvatne uslove u pritvoru.

On se nalazi u pritvoru u Hrvatskoj od juna meseca, a njegovu žalbu odbio je Vrhovni sud Hrvatske, a o tome kada će biti izručen odlučiće ministar pravde Hrvatske.

TAJNI PROJEKAT, VELIKA ALBANIJA POSTAJE ČLAN EU! Plan je razrađen do detalja, SAD I BRISEL NEMAJU NIŠTA PROTIV!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
biber

pre 6 godina

Ne brini nista mi srbi smo dobri i pravedni narod... Svi nas p.....caju.. eee bato sada cemo mi tebe malo...

CICA DRAZA

pre 6 godina

a kad si pravio teglupost, nisi razmisljao na posledice!!! ne boj se necetebi nista, nasi zatvorenici ce biti veoma ljubazni" prema tebi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija