• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.09.2017

15:36

NIKOLIĆ NE ODUSTAJE! KANAL OD BEOGRADA DO SOLUNA MORA DA SE GRADI: Kina ga podržava, Grci i Makedonci se nećkaju!

Društvo

NIKOLIĆ NE ODUSTAJE! KANAL OD BEOGRADA DO SOLUNA MORA DA SE GRADI: Kina ga podržava, Grci i Makedonci se nećkaju!

Podeli vest

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Kinom i Rusijom Tomislav Nikolić obavestio ministarku Zoranu Mihajlović da će vrlo brzo Vladi Srbije dostaviti novu studiju izvodljivosti projekta plovnog puta Beograd-Morava-Vardar-Solun

Nikolić danas je u razgovoru sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović istakao da nije odustao od ideje izgradnje kanala Morava-Vardar do grčke luke Solun.

Nikolić tvrdi da ima podršku Kine za taj projekat, ukoliko se s njim saglase Makedonija i Grčka, i dodaje a će na tome raditi sa zvaničnicima u Skoplju i Atini.

On je rekao da ima podršku Kine za taj projekat, ukoliko se s njim saglase Makedonija i Grčka, i dodao da će na tome raditi sa zvaničnicima u Skoplju i Atini.

KINA JAČA OD EKONOMSKIH UBICA SA ZAPADA: Momir Bulatović raskrinkao sulude namere SAD da sruše Kinu i Rusiju!

Nikolić je istakao da će vrlo brzo i Mihajlovićevoj, kao i Vladi Srbije, dostaviti novu studiju izvodljivosti tog projekta.

Kako je saopštilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Nikolić je rekao da to ministarstvo ima najviše poslova sa Kinom i Rusijom i da mu je želja da timskim radom sa Nacionalnim savetom tih poslova bude još i više.

VEROVALI ILI NE VELIKE SILE SE TUKU OKO NAS! SAD u panici: KINEZI OTIMAJU SRBIJU OD EU!

Mihajlovićeva je kazala da je Srbija izabrana za centar za infrastrukturu svih projekata koji se sprovode između Kine i 16 zemlja centralne i istočne Evrope u okviru globalnog projekta "Jedan pojas, jedan put".

Tanjug

Ona je, navodi se u saopštenju, dobila podršku Nikolića za predlog da do kraja godine u Beogradu bude održan Samit ministara saobraćaja i infrastrukture Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope.

EU RAMPA ZA KINU U SRBIJI: Brisel u panici zbog osovine Beograd - Peking - Moskva!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svedok vremena

pre 6 godina

Predlog koji ne gubi na aktuelnosti je ponovo na sonu! Lako je dočarati sliku kompletne multifunkcionalnosti ovog projekta, sa akcentom na ekonomsku dobit Srbije, obzirom da je vodeni transport najjeftiniji vid saobraćaja ljudi i roba. Hoćemo uvezivanje u EU..? Pa taj projekat bi nas ,,uvezao" sa Evropom, u najbukvalnijem smislu reči! Sistem Rajna - Majna - Dunav bi ovim projektom nemerljivo dobio na značaju, što bi i sama Evropa trebala da podrži.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija