• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2017

09:42

SAJAM NACIONALNIH MANJINA! Paunović posetila nacionalne savete u Subotici!

Društvo

SAJAM NACIONALNIH MANJINA! Paunović posetila nacionalne savete u Subotici!

Podeli vest

U sklopu priprema za drugi sajam nacionalnih manjina pod nazivom "Složni mozaik Srbije", direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Srbije Suzana Paunović posetila je Suboticu

Ona se sastala sa predsednikom  Nacionalnog saveta mađarske nacionalne manjine Jeneom Hajnelom, predsednikom Nacionalnog saveta hrvatske nacionalne manjine Slavenom Bačićem i predsednicom Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine Suzanom Kujundžić Ostojić. Sajam će biti održati 10. decembra na Beogradskom sajmu.

Paunović je sa predsednicima 3 nacionalna saveta razgovarala o zajedničkim  aktivnostima za predstojeći sajam ali i o budućoj saradnji Kancelarije za ljudska i manjinska prava i samih nacionalnih saveta. 
Tema razgovora bila su i ostala pitanja od značaja za položaj mađarske, hrvatske i bunjevačke nacionalne manjine u Srbiji, kao i aktivnosti u 2018. godini.  

Informer

Paunović se zahvalila predsedniku Nacionalnog saveta mađarske nacionalne manjine Jeneu Hajnelu na podršci Koordinacije nacionalnih saveta, kojom predsedava ovaj savet, i u praćenju AP za manjine i aktivnostima Kancelarije za ljudska i.manjinska prava na ovom planu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija