• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.11.2017

07:22

USPORITE ZBOG MOKRIH KOLOVOZA I POLEDICE! Jaka kiša i vetar OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ!

Društvo

USPORITE ZBOG MOKRIH KOLOVOZA I POLEDICE! Jaka kiša i vetar OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ!

Podeli vest

Saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima i uz pojačan vetar u donjem Podunavlju i Banatu, a kiša bi mogla da utiče na prohodnost puteva u većini krajeva južne i jugozapadne Srbije, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije

Obilnije padavine koje se najavljuju, pored mokrih kolovoza, na putevima u planinskim područjima mogu izazvati izlivanje bujičnih potoka zbog nanosa zemlje i mulja, pa vožnja može biti usporena i otežana. U Timočkoj i Negotinskoj krajini moguća je kiša koja će se lediti pri tlu.

Prema podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta, dok kamioni na izlaz iz Srbije na prelazu Horgoš čekaju 180 minuta, na prelazu Gradina 90 minuta, a na Batrovcima 180 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na ostalim graničnim prelazima u Srbiji.

Od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.

Do 20. decembra od 07.00 do 16.00 na autoputu u pravcu Beograd - Dobanovci, od Sava centra zbog radova je za saobraćaj zatvorena preticajna leva saobraćajna traka svakog dana parcijalno, u potezima ne većim od 1,5 kilometara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija