• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

19.01.2018

19:01

UPOZORENJE ZA VOZAČE! Mokri kolovozi prave problem, saobraćaj usporen zbog kiše!

Društvo

UPOZORENJE ZA VOZAČE! Mokri kolovozi prave problem, saobraćaj usporen zbog kiše!

Podeli vest

Saobraćaj na severu i zapadu Srbije odvija se usporeno, zbog slabe kiše koja pada u tom delu zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije

Svi putevi ka zimskim centrima su prohodni i upotreba zimske opreme je obavezna, podseća se u saopštenju.

Kako se dodaje, prelazak na mokre kolovoze zahteva više pažnje, jer se po mokrim kolovozima produžava zaustavni put vozila, a pojačan saobraćaj često uzrokuje nešto usporeniju vožnju i zastoje, zato je potrebno povećati odstojanje između vozila i imati strpljenja i tolerancije.

AMS preporučuje opreznu vožnju na prevoju Popadija, na području Majdanpeka, kao i na prevoju Tresibaba, Čestobrodica, Rtanj i Soko Banja, gde se, takođe, savetuje oprez zbog mogućih odrona.

Tanjug

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

NEOPHODAN OPREZ U VOŽNJI: Umeren saobraćaj, lepo vreme




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija