• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

28.01.2018

18:57

AKCIJA POSTIGLA VELIKI USPEH! Besplatni pregledi sprečili više hiljada ozbiljnih bolesti

Društvo

AKCIJA POSTIGLA VELIKI USPEH! Besplatni pregledi sprečili više hiljada ozbiljnih bolesti

Podeli vest

Tokom pet dana akcije besplatnih preventivnih pregleda koju je organizovalo Ministarstvo zdravlja pregledano je skoro 100.000 građana, dok je danas u više od 100 zdravstvenih ustanova širom Srbije preventivni pregled obavilo ukupno 21.023 građana

Ukazujući da se akcija sprovodi u cilju rane dijagnostike i prevencije bolesti, Ministarstvo zdravlja je u svom saopštenju istaklo da je na ovaj način kod više hiljada građana sprečeno ozbiljno oboljenje, što je i najznačajniji rezultat ove akcije.

U saopštenju se ukazuje da je tokom današnjih pregleda zabeleženo značajno interesovanje za mamografske i ginekološke preglede, usled čega su svim zainteresovanim građankama pregledi ove vrste zakazivani i za naredne dane.

U skladu sa iskazanim ogromnim interesovanjem građana za besplatnim pregledima, Ministarstvo je najavilo da će nastaviti da ih organizuje svakog meseca, kao i da će poseban akcenat biti dat prevenciji kancerogenih oboljenja.

Ministarstvo zdravlja je zahvalilo građanima na podršci ovoj akciji, kao i svim zdravstvenim radnicima na uloženom trudu i posvećenosti. 

VELIKI USPEH NAŠIH LEKARA! Urađena transplantacija srca u Kliničkom centru

PRETI NAM NEŠTO GORE OD NUKLEARNOG RATA! Evo koja pošast ugrožava čovečanstvo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija