• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

03.02.2018

18:15

USPOSTAVLJEN ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ OD PODGORICE DO KOLAŠINA: Otklonjen odron sa pruge!

Društvo

USPOSTAVLJEN ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ OD PODGORICE DO KOLAŠINA: Otklonjen odron sa pruge!

Podeli vest

 Železnički saobraćaj na pruzi Podgorica-Kolašin prekinut je jutros od šest sati zbog odrona u mestu Trebješica, ponovo je uspostavljen, prenosi RTCG

Kako je ranije saopšteno iz Železničkog prevoza Crne Gore (ŽP CG), na prugu se odronilo sedam kubnih metara zemlje, kamenja i ostalog materijala.
Zbog toga su međunarodni voz iz Beograda i lokalni iz Bijelog Polja zaustavljeni u Kolašinu, a voz koji saobraća na relaciji Bar- Bijelo Polje u Podgorici.

- Odmah po odronu, ekipe za održavanje železničke infrastrukture su pristupile otklanjanju materijala. Odron je izazvalo nevreme, koje je zahvatilo celu državu, to jest, jak orkanski vetar i kiša. Autobusom Železnickog prevoza, putnici iz lokalnog voza iz Bara su prevezeni do Kolašina. Autobusi su već u Kolašinu preuzeli i putnike međunarodnog voza iz Beograda, odnosno lokalnog iz Bijelog Polja i oni su na putu prema Podgorici i Baru - kazala je Amina Murić iz ŽP CG.

PONOVO PREKID NA PRUZI DO BARA! Voz stoji zbog odrona kod Kolašina!

- Za putnike koji su jutros krenuli iz Bara angažovan je autobuski prevoz iz Podgorice do Kolašina. Takođe, dva autobusa su stigla u Kolašin koji su preuzeli putnike iz međunarodnog i lokalnog voza - izjavila je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija