• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.03.2018

00:21

I MAKRON SPREMAN DA BOMBARDUJE SIRIJU: Udaramo, ako se dokaže napad HEMIJSKIM ORUŽJEM!

Društvo

I MAKRON SPREMAN DA BOMBARDUJE SIRIJU: Udaramo, ako se dokaže napad HEMIJSKIM ORUŽJEM!

Podeli vest

Francuska je spremna da izvede ciljani napad protiv bilo koje strane u Siriji za koju se neoborivo dokaže da je izvela napad hemijskim oružjem i usmrtila civile

To je izjavio francuski predsednik Emanuel Makron.

- Onog dana kada budemo imali, posebno u tandemu sa našim američkim partnerima, nepobitan dokaz da je pređena crvena linija, odnosno da je korišćeno hemijsko oružje sa smrtnim ishodom, učinićemo ono što su Amerikanci sami učinili još pre nekoliko meseci. Stali bismo u poziciju da izvodimo ciljane napade- rekao je Makron na konferenciji za novinare u Indiji, prenosi Rojters. 

RUSIJA O HEMIJSKOM NAPADU U OBLASTI GUTA: SAD igraju u Siriji po scenariju viđenom u Jugoslaviji, Iraku i Libiji!


Neposredno pre sednice Ujedinjenih nacija na kojoj će se govoriti o Siriji, Makron je izjavio da Moskva, koja je blizak saveznik vlade sirijskog predsednika Bašara al Asada, nije učinila dovoljno da se omoguće olakšani uslovi u predgrađu Damaska, istočnoj Guti. 

- Ovo je debata koja će se voditi u narednim satima u Ujedinjenim nacijama, gde će se pokazati da su ustupci na terenu koje pravi Rusija, ali pre svega sirijski režim i njegovi iranski saveznici, nedovoljni- rekao je on. 

Francuski predsednik je, kako agencija ukazuje, i ranije iznosio pretnje, ali je do sada učinio malo da bi uticao na događaje u Siriji. 

- Naše informacije ukrštaju se sa informacijama naših saveznika, ali da bi sve bilo jasno moramo da imamo nezavisan kapacitet da identifikujemo mete i izvedemo napade tamo gde je neophodno- rekao je Makron. 

BRITANSKI MEDIJI PLAŠE JAVNOST OTROVNIM RUSKOM GASOM NOVIČOK: Trovanje bišeg špijuna Skripalja, pokrenulo novi talas anti-ruske histerije, EVO ŠTA JE U PITANJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar JVetar

pre 6 godina

И овај би мало да вежба над Сиријцима. Није вам било доста иживљавања а?

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Svi bi danas da bombarduju.Ako narod na zapadu ne uzme motku u ruke i najuri te svetske zlotvore ove budale lako mogu sve da uvuku u 3.sv.rat a onda je kraj.

stanko

pre 6 godina

Evo ga još jedan fašista. Hoće li biti kao sa Irakom i njegovim hemijskim oružjem.

Milorad

pre 6 godina

Kao kad te napadne veliki pas.a one male dzukele gledaju da uz njega i one ujedu.tako se galski petlici slepaju uz americke kravare

Nebojša

pre 6 godina

Stvorite terorističku grupu, nazovete je ID pa onda oni spaljuju žive civile, osvajaju Sirijsku teritoriju i ubijaju milione civila, a vi zapadni organizatori svega toga kradete naftu iz Sirijskih naftnih bušotina i sve je u redu i samo izveštavate kako su teroristi brutalni i opasni(plašite Sirijce), neki dzihadi dzon spaljuje ljude, kolje itd. I onda dodju Rusi pobiju tu vašu bandu i vi se naravno zabrinete za vaš lopovski biznis sa naftom i počnete da lažete kako brinete za neke hemijske napade i ubijanje civila a sami ste krivi za rat u Siriji ali i sve ostale ratove, bombardovanja osiromašenim uranijumom testiranjem hemikalija na nedužnim ljudima, silovanja dece i žena od strane vaših vojnika itd. Pakao vam je zagarantovan samo polako...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija