• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/RT

28.03.2018

21:42

SKOTLAND JARD RUŠI ZVANIČNU VERZIJU TROVANJA SKRIPALA: Dvostruki špijun nije u parku došao u KONTAKT S OTROVOM!

Društvo

SKOTLAND JARD RUŠI ZVANIČNU VERZIJU TROVANJA SKRIPALA: Dvostruki špijun nije u parku došao u KONTAKT S OTROVOM!

Podeli vest

Ako je suditi po rezultatima istrage Skotland Jarda, koje je obavila Raša tudej, zvanična verzija trovanja dvostrukog špijuna Sergeja Skripala više "ne pije vodu"  

Naime kako je obajavila ruska TV Raša tudej, istražitelji Skotland Jarda su došli do saznanja da Skripal nije otrovan u parku, već je u kontakt sda otrovom došao KOD SVOJE KUĆE, TAČNIJE NA ULAZNIM VRATIMA?!

- U ovom trenutku naše istrage, verujemo da su Sergej Skripal i njegova ćerka stupili u kontakt sa nervnim agensom sa njihovih prednjih vrata- rekao je Dean Heidon, šef komande za borbu protiv terorizma britanske policije i dodao - Stoga nastavak naše istrage fokusiramo na njihovu adresu i sve u njihovoj okolini.

Šef Hejdon je dodao da komšije Skripalovih nisu ugrožene, te da će policija u tom kraju biti nekoliko meseci.

On je potsetio da je na rešavanju slučaju Skripal još od 4. marta angažovano 250 detektiva,te da je ispitano više od 500 svedoka i prikupljeno 1.350 predmeta koji bi mogli da se koriste kao dokazi. 

AFERA SKRIPAL! RUSKE VLASTI TVRDE: Nervni otrov "novičok" nije proizveden u Rusiji!

POTVRĐENE SUMNJE O TROVANJU DVOSTRUKOG AGENTA: Britanski eksperti utvrdili kojom supstancom je otrovan Skripal

OTROVAN RUSKI ŠPIJUN U ENGLESKOJ?! Pronađen u nesvesti na klupi, prebačen u bolnicu u kritičnom stanju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Momo

pre 6 godina

hmm ni jedan manje, ni jedan vise nego tacno 500 svedoka. ovi eglezi sve rade po stilu ALENA FORDA I BOB ROKA pa su zato toliko vredni, tacni, precizni i efikasni u pronalazenju krvca i svedoka.

Deda Nole

pre 6 godina

Stara kriminalisticka poslovica kaze zlocinac se nakon zlocina vraca na mesto zlocina,tako da je i vrapcima jasno ko je zrtvovao bivseg dvostrukog spijuna i koji ce podici ovaj dobro rezirani zlocin na visi nivo i zatraziti od"prijatelja bojkot"svetskog prvenstva u fudbalu zivi bili pa videli.Taj scenario se desio Jugi secate se a Danci su osvojili prvenstvo jer su nas diskvalifikovali..

SS

pre 6 godina

Da li je uopšte u toj prevarantskoj,kukavičkoj zemlji postojao Robin Hud ili je to samo mit.

Ivan Đolić

pre 6 godina

Koliko ima nacina da se neko ubije? pa verovatno bezbroj a glupi rusi su izabrali jedan jedini koji ce bas njih da optuzi, neverovatno! I nije prvi put da se podmece, znamo mi to dobro, Markale, Racak itd itd, i posle ups izvinte, greska, salio sam se - Toni Bler posle bombardovanja Iraka i ubistva Sadama i mnogo drugih nevinih ljudi. Naravno britanci su samo ponizne sluge, glavnu rec vode amerikanci, a clanice eu samjo cvrkucu u horu i gde amerikanci okom oni skokom. Bice tesko...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija