• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2018

14:01

(FOTO) OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN VATROGASACA: Vatrogasci ugostili mališane iz vrtića! DECA UŽIVALA!

Društvo

(FOTO) OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN VATROGASACA: Vatrogasci ugostili mališane iz vrtića! DECA UŽIVALA!

Podeli vest

 Pripadnici Sektora za vanredne situacije povodom obeležavanja Međunarodnog dana vatrogasaca u Vatrogasno - spasilačkoj brigadi Beograd bili su domaćini mališanima iz vrtića "Trešnjober" kojima su kroz niz vežbi edukativnog karaktera približili zanimanje vatrogasaca i upoznali ih sa bezbednim ponašanjem u slučaju požara 


Pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Goran Nikolić čestitao je vatrogascima njihov dan i istakao da su vatrogasci - spasioci u Srbiji prethodne godine spasili oko 1.800 ljudi, a od početka ove godine više od 350. 

Informer/MUP


- Vatrogasci su uvek spremni da reaguju, 24 sata 365 dana u godini. Osim gašenja požara vatrogasci - spasioci intervenišu i u slučajevima saobraćajnih nezgoda, hemijskih akcidenata, poplavama i ruševinama -

 naveo je Nikolić.

Informer/MUP

 On je istakao da su vatrogasci spasioci odučili da današnji dan obeleže sa mališanima.

Informer/MUP

 - To nije samo aktivnost za današnji dan. Mi redovno tokom cele godine radimo sa mališanima iz vrtića i osnovcima na edukaciji - rekao je Nikolić.

Informer/MUP

Komandant Vatrogasno - spasilačke brigade Beograd Mile Jovičić zahvalio se svim vatrogascima spasiocima na doprinosu, koji dugi niz godina unazad, daju u zaštiti života i imovine građana Republike Srbije.

Informer/MUP

- Posao vatrogasaca spasilaca je veoma težak i odgovoran. Uvek smo spremni na izazove i tu smo da pružimo neophodnu pomoć građanima u nevolji - rekao je Jovičić, saopštio je MUP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija