• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. J.

07.05.2018

18:21

ŠOK PRIČA! PENZIONISANOM ŠOFERU ŠVALERACIJA ZAMALO DOŠLA GLAVE: Evo kako se ljubavniku iz Majdanpeka (59), zaglavio vibrator od 30 cm i kako su ga doktori JEDVA SPASLI!

Društvo

ŠOK PRIČA! PENZIONISANOM ŠOFERU ŠVALERACIJA ZAMALO DOŠLA GLAVE: Evo kako se ljubavniku iz Majdanpeka (59), zaglavio vibrator od 30 cm i kako su ga doktori JEDVA SPASLI!

Podeli vest

Ljubavnik iz Majdanpeka doživeo peh tokom 'igrice' sa švalerkom. U bolnicu ga dovezla supruga, gde su mu lekari izvadili seksualno pomagalo iz debelog creva

Vozač (59) iz sela Vlaole kod Majdanpeka završio je u bolnici s nesnosnim bolovima pošto mu se u rektumu zaglavio vibrator od 30 centimetara!Ovaj nesvakidašnji medicinski slučaj iznenadio je i lekare u Opštoj bolnicu u Boru, gde mu je ukazana pomoć. Doktori su najpre pokušali da izvuku seksualno pomagalo, ali pošto se zaglavilo suviše duboko, bila je neophodna hirurška intervencija. Vibrator se zapravo uvukao u debelo crevo nesrećnog čoveka i posle ozbiljne operacije mu je izvađen.

Ljubavna igrica

U ovoj naizgled bizarnoj ali i veoma opasnoj situaciji ljubavnik iz Majdanpeka se našao nakon seksualne "igrice" sa švalerkom. Kako saznajemo, on je te večeri bio kod ljubavnice, s kojom je raspirivao strasti šaljivom zanimacijom tokom koje je glumio "slabiji pol". U tom ljubavnom igranju koristili su vibrator. Ali u jednom trenutku vrag je odneo šalu! Seksualno pomagalo se zaglavilo u rektumu ljubavnika! U prvi mah, kako je ispričao doktorima, nije ga ništa mnogo bolelo.

Raspirivanje strasti
Bio je kod švalerke, s kojom je raspirivao strasti igricom tokom koje je glumio "slabiji pol" i koristio vibrator

Međutim, kada je kasnije otišao kući, za njega kreće pakao! Bolovi u stomaku postali su nesnosni, kako pričaju za Informer svedoci ovog događaja, nije mogao ni da stoji ni da leži.
Da sve bude još komičnije i dramatičnije, kod kuće ga je sačekala supruga, kojoj se požalio na jake bolove. Žena, uplašena za njegovo stanje, odmah ga je odvezla u Opštu bolnicu u Boru.

Imao je sreće

Kako su nam rekli u borskoj bolnici, posle nekoliko neuspelih pokušaja da se vibrator izvadi, malerozni ljubavnik je morao na operaciju. Hirurzi su iz debelog creva izvadili vibrator i čovek se uspešno oporavlja u bolnici.

Dobro je prošao
Srećom po njega sve se dobro završilo, ali mogao je da zaradi mnogo gore posledice Lekari bolnice u Boru

- Pošto se predmet zavukao duboko, bilo je neophodno da se uradi klasična operacija. Pacijent je sada dobro i očekujemo brz oporavak. Srećom po njega, sve se dobro završilo, ali mogao je da zaradi mnogo gore i ozbiljnije posledice. Zato oprezno sa ovakvim i sličnim pomagalima - kažu lekari iz borske bolnice.

Među meštanima Vlaole odmah se pročulo za ovaj neobičan događaj. Nagađa se da li je ovaj ljubavnik ispričao supruzi pravu istinu i kako je ona reagovala. Naravno, svi pogađaju i o kome se radi. Duhoviti seljani su zbog vibratora od 30 centimetara dotičnom švaleru smislili i nadimak King Kong.

Četiri žene, dva sina

Ovaj nesrećni ljubavnik je penzionisani vozač autobusa, a kako saznajemo i otac dvojice odraslih sinova. Iza sebe već ima tri braka, a sada je u braku sa četvrtom ženom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan Ilijenadin

pre 5 godina

Pogresili su kad su stavili nove baterije

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija