• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

01.06.2018

10:08

NEVEROVATNA PRIČA IZ NOVOG SADA! Pijana žena (34) htela da skače s mosta DA BI SE RASHLADILA?!

Društvo

NEVEROVATNA PRIČA IZ NOVOG SADA! Pijana žena (34) htela da skače s mosta DA BI SE RASHLADILA?!

Podeli vest

* Saobraćajna patrola u sredu u Novom Sadu na Mostu slobode naišla na M. S. (34) u trenutku kada je preskakala ogradu kako bi skočila u Dunav * Izmerili joj 2,37 promila alkohola u krvi, a kada su je pitali zašto je htela da skače, rekla je "da je samo malo želela da se rashladi"

Mortus pijana Novosađanka M. S. (34) sprečena je u poslednji čas da u sredu oko podneva skoči sa Mosta slobode u ovom gradu! Nju je saobraćajna patrola skinula bukvalno sa ograde mosta i nakon legitimisanja izmerila joj čak 2,37 promila alkohola u krvi!

Kada su jedva svesnu ženu pitali zašto je htela da skoči, ona se pravdala da joj je bilo vrućina i da je samo želela malo da se rashladi u Dunavu?! Ona je nakon trežnjenja poslata u psihijatrijsku bolnicu u Novom Sadu i nalazi se pod stalnim nadzorom.

Ostavio je dečko?
M. S., koja je razvedena i ima ćerku, kasnije je psihijatru rekla da se napila zato što ju je ostavio dečko

Nije napravila prekršaj

Zanimljivo je da M. S. nije napravila nijedan prekršaj tokom svog "ludovanja" po Mostu slobode, iako su sekunde nedostajale da sebi oduzme život.
- Nije ugrozila saobraćaj, nije narušila javni red i mir, ne postoji nijedan osnov po kojem bismo mogli da je gonimo. Jedno što nam je ostalo jeste da je stavimo pod psihijatrijski nadzor da ne bi opet sebi naudila - kažu nam u novosadskoj policiji.

Kako kaže naš izvor iz istrage ovog neverovatnog slučaja, saobraćajci su pijanu ženu primetili dok su tokom rutinske kontrole prolazili Mostom slobode.

- Žena se teturala po pešačkoj stazi mosta, idući od grada ka tunelu koji vodi prema Sremskoj Kamenici. Policajci su je uočili i pratili je, ne želeći da je uznemiravaju da ne bi naglo reagovala... Nije ugrožavala saobraćaj, ali je bukvalno krećući se pravila "osmice". Bilo je pitanje samo da li će sa jedne strane naleteti na automobile ili će sa druge pasti preko ograde. U jednom trenutku, zastala je i naglo krenula ka ogradi mosta, činilo se, u nameri da skoči sa njega - kaže za Informer izvor iz novosadske policije i dodaje da je u tom trenutku nastala drama dostojna holivudskih akcionih filmova:

Most slobode - crna tačka

Novosadski Most slobode bio je u februaru ove godine poprište još jednog dramatičnog događaja, kada je sa njegove ograde u Dunav pala Marijana Grahovac (40) posle svađe sa suprugom. Njen muž Zoran uhapšen je pod sumnjom da je gurnuo suprugu sa mosta, a istraga tek treba da utvrdi šta se u ovom slučaju zaista desilo. Beživotno telo nesrećne Marijane isplivalo je nekoliko dana kasnije iz Dunava.

- Saobraćajci su odmah istrčali iz kola i krenuli ka ogradi da je zadrže. Sustigli su je u poslednji čas, kada je jednom nogom već visila nad Dunavom. Vratili su je nazad, malo popričali sa njom i videli da je žena mortus pijana, da ne zna šta govori i da jedva stoji na nogama. Uradili su joj alko-test i dreger je izmerio neverovatnih 2,37 promila alkohola u krvi, što je pijanstvo za koje saobraćajci šalju vozače pravo u zatvor. Još veći šok je nastao kada su upitali ženu zašto je htela da skoči, pošto im je ona mrtva-hladna odgovorila da joj je bilo mnogo vruće i da je želela samo malo da se rashladi.

Pijanu M. S. su odmah prosledili na trežnjenje, a potom i kod psihijatra, koji je otkrio da su povod za njeno ponašanje ipak ljubavni problemi.

- M. S. je razvedena, a iz tog braka ima ćerku. U međuvremenu je pronašla novu ljubav, ali ju je taj čovek ostavio i zbog toga je pala u depresiju. Rekla je psihijatru da, i pored svega, nije planirala da se ubije, već zbog pijanstva nije baš bila svesna svojih postupaka - dodaje naš sagovornik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija