• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2018

13:57

PODRŠKA MALIŠANIMA! Humanitarno veče za pomoć dečijoj hirurgiji Srbije

Društvo

PODRŠKA MALIŠANIMA! Humanitarno veče za pomoć dečijoj hirurgiji Srbije

Podeli vest

U humanitarnoj večeri za pomoć dečijoj hirurgiji Srbije i deci oboleloj od kardiovaskularnih bolesti učestvovalo je šestoro mladih akademskih slikara

Kasja Milenković, Kristina Pirković, Nataša Ristić, Veljko Valjarević, Stefan Lukić i Nemanja Đukić upriličili su izložbu koja je nastajala u toku jedne večeri, uživo, portretišući prisutne zvanice iz javnog života. 

Promo

Ceo događaj JUBMES banka osmislila je za potrebe fondacije "Za dečje srce" koju je osnovala u saradnji sa Institutom za majku i dete, Novi Beograd davne 1992. Godine, u cilju prikupljanja pomoći i opremanja Odeljenja za dečju kardiohirurgiju.  

Portretisani gosti su dobili svoj portret na poklon a za uzvrat su mogli da doniraju sredstva prema mogućnostima za dečju hirurgiju i lečenje mališana. 

Promo

Selektor mladih umetnika, akademski slikar Mišo Filipovac rekao je da su svi mladi autori bili izuzetno motivisani da doprinesu sreći onih ljudi koji su svuda oko nas a koje nekada ne primećujemo i da je obaveza umetnika da svet učine plemenitijim promovišući najviše ljudske vrednosti i vrline. 

Promo

U narednih mesec dana u holu JUBMES banke u ulici Zorana Đinđića 121 otvorena je prodajna izložba radova mladih umetnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija