• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.08.2018

19:14

VOZAČI NAORUŽAJTE SE ŽIVCIMA: ​Gužve na granicama, posebno na Batrovcima!

Društvo

VOZAČI NAORUŽAJTE SE ŽIVCIMA: ​Gužve na granicama, posebno na Batrovcima!

Podeli vest

Saobraćaj je pojačanog intenziteta, najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Makedoniji i Bugarskoj, kao i u suprotnom smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj

Veći broj vozila je i na putevima I i II reda ka Crnogorskom primorju, zato iz AMS S savetuju vozačima da imaju više strpljenja ukoliko naiđu na usporenu vožnju ili zastoje.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Batrovci zadržavanja su višesatna, na izlazu iz Srbije oko 4 sata a na ulazu oko 2 sata.

Pored toga međuprostor je popunjen a kolone na izlazu i ulazu iz Hrvatske duge više kilometara. 

Na GP Šid na ulazu u Srbiju čeka se oko sat i po. Preporuka je GP Sot, Bačka Palanka, Bogojevo gde su zadržavanja do 30 minuta.

Slično je i na GP Horgoš na ulazu u Srbiju se čeka oko sat vremena, a na izlazu oko sat i po.
Na GP Horgoš II na izalazu zadržavanja su takođe sat i po, na GP Kelebija zadržavanja na ulazu i izlazu su oko sat vremena.

Na GP Bački Vinogradi na izlazu zadržavnja su sat i po.

Kada je u pitanju Mađarska alternativni prelaz na kome su zadržavanja retko kad duža od 30 minuta je Bački Breg. 

Dalje ka Makedoniji, na GP Preševo zadržavanja su oko sat vremena na ulazu i izlazu iz zemlje. Saobraćaj se odvija u sedam traka.

Sa Crnom Gorom na GP Gostun zadržavanja na ulazu su oko sat vremena, a pojačan je saobraćaj i na GP Jabuka gde se na ulazu čeka oko 40 minuta.

Na GP Gradina sa Bugarskom zadržavnja su oko sat vremena i na ulazu i na izlazu iz zemlje.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnoj
stanici Stara Pazova ka Beogradu zadržavanja su oko 20 minuta.

GUŽVE! Smena turista, putevi opterećeni, zadrzavanja na graničnim prelazima




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija