• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

17.08.2018

11:17

STEFANOVIĆ: Zatvoren kamp na Zlatiboru - više ne postoji!

Društvo

STEFANOVIĆ: Zatvoren kamp na Zlatiboru - više ne postoji!

Podeli vest

Kamp na Zlatiboru više ne postoji izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i objasnio da je dao nalog za njegovo raspuštanje zbog moguće zloupotrebe dece i uznemirenja javnosti

- Dali smo nalog za raspuštanje kampa pre svega zabrinuti zbog moguće zluupotrebe dece i iuznemirenja javnosti - rekao je Stefanović.

Prioritet je bio da deca budu bezbedna i da se bezbedno vrate kućama što je i učinjeno, dodao je ministar.

- U ovom trenutku u toku su završne faze rasklapanja tog kampa tako da on više ne postoji - zaključio je Stefanović.

(VIDEO) ZLU NE TREBALO: Na Zlatiboru nikao "omladinsko-patriotski" kamp za decu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

Stefanovicu ko se to uznemirio? N. Kandic, S. Biserko, J. Milic, B.Pavicevic, V. Jeremic, B. Obradovics, S. Jankovic, NVO i Peta Kolona!!!

Dijana

pre 5 godina

Bolje što su zatvorili kamp, bezbednost dece je na prvom mestu!

Pjer

pre 5 godina

Država Srbija će organizovati kampove ,ako smatra da joj trebaju ,a ne pojedinci !!!

Dijana

pre 5 godina

Pita li se neko ko je decu zloupotrebio ? Da li će taj neko biti kažnjen?

Maki

pre 5 godina

Deca treba da se igraju a organizatori nemoralnog kampa, a tu mislim na Djilasa, Obradovica, Jeremica i Stamatovica i njima slicne kompanjerose neka se pozabave nekim malo pametnijim stvarima.

petar petrovic

pre 5 godina

Dao bi ja puske Djilasu, Jeremicu, Obradovicu i Stamatovicu pa ko prezivi od njih nek kaze dal su puske kineske!

BREŽANAC

pre 5 godina

Bravo Stefanoviću, tako se radu i u zemljama na zapadu. Organizatore u zatvor.

Bosko

pre 5 godina

I treba da zatvore kamp..A zasto? Pa da ,kada se desi nesto, organizatori ovog kampa-Jeremic,Obradovic i kompanjerosi,ne bi krivila drzava i postojeca vlast! Pa vi sto ste ovo organizovali mislite malo o nasoj deci i o njihovoj bezbednosti. nije punjenje dzepova i otimacina najvaznija na svetu.. Kako radite,tako vam se vraca..

Uroš

pre 5 godina

Šta bi tek radila ova nemoralna opozicija da im narod da vlast?

Mirko

pre 5 godina

Šta bi tek opozicija i batinaši radili da su na vlasti kakav bre vojni kamp na Zlatiboru, Svaka čast na brzoj reakciji Stefanovića.

Simo

pre 5 godina

Dali je moguce da posle pozivanjaod strane Jeremica,Djilasa,Obradovica,i samoga Stamatovica na drzavni udar,da narod izadje na ulice i nastane krvoprolice.Stamatovic organizuje vojni kamp za decu,i to finansira paraama gradjana Cajetine.A nase tuzilastvo cutili cuti nereaguje.Hvali nam jos samo da neko dete borac saveza za Srbiju,udje opasano eksplozivom u trzni centar.I tad mi nase tuzilastvo bilo nemo izgleda.

Aleksa

pre 5 godina

Drugo je deciji kamp orjentisanosti i drustvo istrazivaca u prirodi, a drugo je ovo sa oruzijem i vojnim vezbama , ima drugu konotaciju, licno podrzavam sto je zatvoren kamp. Treba ispitati ko zaista stoji kao organizator, ko je dao deci od 12 godina puske u ruke.

Dejan

pre 5 godina

Dakle ovako, hrvati smeju, albanci smeju, mislimani u Bosni svakako smeju imati ovakve kampove ali Srbija i njena deca moraju biti pacifikovana?! Jer kako da nam za 20 godina uzmu Rasku i Vojvodinu ako narod bude imao ikakvo vojno obrazovanje. Nama ce kao 100 000 vojnika sacuvati granice od kojih samo 50 000 moze da ratuje, sta reci? Obavezan vojni rok uvesti na 14 dana, svake 2 godine obavezno gadjanje 3 dana, a za ovih obaveznih 14 dana uciti samo obuku sklapanja puske i gadjanja u metu. Cisto ako zatreba da znam koristiti pusku da branim kucu kad vec nemoze vise od toga !!!! Zalosno.

Tami

pre 5 godina

Obuka jeste dobra, ali mislim da ova deca ne trebaju jos da uce o ovakvim stvarima. Ne znam koji je cilj organizatotima Djilasu, Jeremicu i ostalima, ali poruka koja je poslata nije zdrava. Kad se ovako ponasaju iako nisu na vlasti, sta bi radili da jesu!

milan

pre 5 godina

Ok. Mislite da znate šta radite. nemam iformaciju i ne mogu da diskutujem. Apropro Zašto ne zatvorite ,, vaćaroše" koji nemaju nikakve kvalifikacije da vode nazovi ,,škole" - fudbala, košarke, tenisa... I one koje poklanjaju narodne pare iz Budžeta za razvoj omaladine i sporta, a isti prisvajaju i naplaćuju članarine koje nikom ne prikazuju ili do sada nisu prikazivali, ne plaćaju poreze na dohodak... ? Dakle,oduzimate pravo na bavljenje fizičkim aktivnostima onim za koje se odvaja dinar i diskriminište te ih, a samim tim onemogućavate da dobiju šansu za moguću karijeru... i đta preostaje ? Pa ulica ! ...

Maja

pre 5 godina

Ne želim da osuđujem, ali prosto ne mogu da prećutim, pa kakvi roditelji šalju decu u vojni kamp? Zna se kada je vreme za igru, kada za učenje a kada za vojsku.

MilijanaLakić

pre 5 godina

Naravno da se zatvori, čiji je to mozak smislio da napravi vojni kamp za obuku dece? Je li to možda opozicioni blok kojem Stamatović pripada? Da li su Đilas Obradović i ostala boranija poslali i svoju decu tamo i sa kojim ciljem? Možda planiraju i sami da se late oružja ne bi li se nekako dočepali vlasti?

Kobi

pre 5 godina

Pametna odluka! Postoje jos mnogi nacini da se deca animiraju i uce pravim vrednostima, na primer ponovno ozivljavanje pokreta izvidjaca.

Miloš

pre 5 godina

Tako i treba. Kkav crni vojni kamp za decu?! Njima treba igra i razvijanje mašte, a ne razvijanje gena za nasilje i ratovanje.

Mirko

pre 5 godina

Odista je posvađan sa razumom onaj ko je ovo organizovao!!!! Ovo je bruka veka.

Miloje

pre 5 godina

Gos.Ministre da li su to opet pobedili ONI,mani se čini da JESU! A to vam nije prvi put!

SS

pre 5 godina

Pa valjda taj kamp vodi meko pametan,ili je možda bolje da deca budu prepuštena sama sebi na ulici.Što niste ako sumnjate,obezbedili kamp,a deca neka se edukuju.

Slađa

pre 5 godina

Hvala Bogu kad se nađe neko normalan da zatvori ovaj sumanuti kamp ! Sramota za organizatore Stamatovića i ekipu : Đilasa , Jeremića , Obradovića ,... kakva zloupotreba dece ! Šta bi tek radili da su na vlasti ?! Trebalo bi kazniti organizatore Kampa , ali i roditelje za iskazanu nebrigu o svojoj deci ! Zna se kad je vreme za vojsku !

Zagor

pre 5 godina

Bravo, Stefanovicu. Opozicija umislila da moze deci da ispira mozak militarizmom.

Simon

pre 5 godina

Nisam mogao čudu da se načudim da tako nešto postoji u Srbiji, pravi potez vlsti i predsednika što su zatvorili taj kamp.

Lara

pre 5 godina

Pametna odluka. Strašno stvarno! Da se deca zloupotrebljavaju umesto da se bezbrižno igraju,pa to je stvarno jadno. Ne mogu da shvatim te organizatore kampa.

Dara

pre 5 godina

Kazna za Stamatovića, Djilasa i sve organizatore kampa. Volela bih da znam šta biste vi uradili da neko vašu maloletnu decu zloupotrebljava. Bezobraznici jedni!

Marko

pre 5 godina

Ratni kamp, bruka i sramota. Kome je to moglo da padne na pamet, pa nije sve ni u parama.

Ivan

pre 5 godina

Na šta ovo liči... obući deci uniforme i gurati im puške u ruke. Kao u Islamskoj državi. Sramota. Kazniti organizatore.

Ivan

pre 5 godina

Ujdurma Stamatovića i ostale opozicione bratije.

marija

pre 5 godina

Stamatovicu, jesi ti jeo bunike ili ti je surutka u glavi, osvesti se covece!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija