• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/novosti.rs

20.08.2018

09:07

NOVAC OD SVADBE POKLONIO NEZBRINUTOJ DECI! Human gest sina Bogoljuba Karića

Društvo

NOVAC OD SVADBE POKLONIO NEZBRINUTOJ DECI! Human gest sina Bogoljuba Karića

Podeli vest

Srpski iznismen Bogoljub Karić izjavio je da posle spektakularnog subotnjeg svadbenog veselja na miločerskoj Kraljičinoj plaži, kad se njegov sin Nebojša oženio Ruskinjom Ksenijom, da mu je naslednik položio ispit čovečnosti, pošto je poklone u novcu, i to svaki od najmanje 50 dolara, rešio da uplati na račun za nezbrinutu decu

- Nebojša je šeicima iz Katara, Omana, Egipta, Afrike, ali i zvanicama iz Amerike, Kine, Indije, Nemačke, Kanade, Rusije, Srbije, Republike Srpske i Crne Gore poslao poruku da ne prima novčani poklon, već isključivo po jednu knjigu kako bi obogatio porodičnu biblioteku. Novčana sredstva koja su, ipak, prijatelji darivali biće upućena deci koja nisu zbrinuta. Svi su bili u šoku - objašnjava Bogoljub Karić i dodaje: 

Svaka čast za ovaj gest mom Nebojši, jer je prevazišao sve svetske milijardere koji se gađaju preskupim poklonima. Pećanac sa Kosmeta održao je svoj čas iz skromnosti. Takvi smo mi Karići.

(FOTO) OŽENIO SE SIN BOGOLJUBA KARIĆA! Čudesno venčanje Ksenije i Nebojše Karića na Kraljičinoj plaži!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Izbeglica iz Srbije

pre 5 godina

ZAKON O POREKLU IMOVINE pod hitno pa kom opanci a kom ovojci.

Dusan

pre 5 godina

Srecno,samo mi nije jasno zasto se svi srpski bogatasi vjencavaju zene i ostavljaju toliki novac izdajnicima pored prelijepe i najljepse Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija