• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti-online.com

29.08.2018

17:55

KAPETAN DRAGAN PREBAČEN U ZAGREB! Hoće li u septembru biti oslobođen?!

Društvo

KAPETAN DRAGAN PREBAČEN U ZAGREB! Hoće li u septembru biti oslobođen?!

Podeli vest

Dragan Vasiljković poznatiji kao kapetan Dragan danas je prebačen iz Splita u zatvor Remetinec u Zagrebu, čime je i formalno otpočela procedura posle koje će tek biti u prilici da zatraži da bude prevremeno pušten na slobodu, saznaju Vesti

Zbog godišnjih odmora, kapetanu Dragakanu je tek nedavno dostavljeno rešenje kojim je početkom jula pravosnažno osuđen na 13,5 godina zatvora.

Prema pravnoj proceduri u Hrvatskoj on je posle dobijanja tog rešenja upućen na "posmatranje", a nakon toga bi trebalo da dobije rešenje u kom zatvoru će odslužiti ostatak kazne.

Pravni zastupnik Dragana Vasiljkovića u Hrvatskoj, Slađana Čanković kaže da će "posmatranje" u Remetincu trajati između tri i četiri nedelje, ali da još nije jasno u koji zatvor će zatim biti prebačen, posle čega bi i formalno mogao da zatraži prevremeno puštanje na slobodu. 

SRPKINJA PLATILA 10.000 EVRA DA SE IZ NJENE KUĆE ISELI HRVAT koji je tu živeo NEZAKONITO, a onda je sačekao NOVI ŠOK!

-Do sada su svi Srbi osuđeni za ratne zločine kazne izdržavali kaznu u posebnom odeljenju zatvora u Lepoglavi. Međutim, to ne znači i da će Vasiljković biti tamo upućen. Jedino je sigurno da će on tek po prebacivanju u neki zatvor steći pravo da zatraži prevremeno puštanje na slobodu i on će to i učiniti - kaže Čanković i dodaje da ne postoji zakonski rok u kome sud treba potom da se izjasni da li će taj zahtev prihvatiti ili ne. 

TO MOŽE SAMO U HRVATSKOJ! U SLAVU ZLOČINCA, SMRT SLOBODANA PRALJKA glavna slika na izložbi u Zadru!

- Nedavno sam ga obišla u Splitu i on je zdravstveno dobro. Rekao je da će tražiti prevremeni otpust zato što mu je ostalo faktički još samo godinu ipo dana od propisane kazne. Istovremeno, naš pravni tim ne odustaje od žalbe Ustavnom sudu Hrvatske na ovu presudu - ističe Čanković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija