• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

12.09.2018

19:06

GRADONAČELNIK VUČEVIĆ: Decenija iskrenog partnerstva Novog Sada i NIS-a

Društvo

GRADONAČELNIK VUČEVIĆ: Decenija iskrenog partnerstva Novog Sada i NIS-a

Podeli vest

U Gradskoj kući u Novom Sadu danas je održana svečanost povodom obeležavanja destogodišnjice programa "Zajednici zajedno" koji kompanija Naftna industrija Srbije realizuje u partnerstvu sa lokalnim samoupravama u Srbiji

Uz slogan ,"Budućnost na delu", NIS je u 12 lokalnih zajednica za 10 godina uložio više od milijardu dinara i realizovao više od 900 projekata. 
Realizovani projekti u oblasti kulture, nauke, predzetništva, umetnosti i javnog prostora, učinilu su društvene zajednice boljim mestom za život, rečeno je na svečanosti u Gradskoj kući. 

NIS


- Ovo je projekat dobrih komšija i dobrih prijatelja. Hvala vam za prvih 10 godina - rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

Vučević je istakao da je NIS primer uspešnosti na tržištu, ali i društveno odgovorne kompanije koja ulaže u zajednice.

NIS


-  Kroz program Zajednici zajedno krenuli smo i u obnovu Petrovaradinske tvrđave, bisera Novog Sada. Svaki kamen na tvrđavi predstavlja naše istorijsko blago, zato se Grad odlučio i da kompletno rekonstruiše Podgrađe u Petrovaradinu - istakao je Vučević.

NIS


Pored novosadske tvrđave, kazao je, zahvaljujući Naftnoj industriji Srbije, uloženo je mnogo toga u uređenje života u gradu.

Kao primer je istakao sportsko-rekreativni projekat tokom kog su se širom grada postaviljali stolovi za stoni tenis, te je tako omogućeno građanima da se bave ovim sportom i izvan sportskih hala. 

NIS

- Ponosni smo na naše partnersto i što iz godine u godinu vidimo razvoj lokalnih zajednica širom Srbije - rekao je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

(FOTO) ČAČAK DOBIO dečje igralište i teretanu na otvorenom uz podršku NIS




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija