• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

28.09.2018

18:00

IMLEK NASTAVLJA SA STABILNIM OTKUPOM MLEKA I SNABDEVANJEM TRŽIŠTA

Društvo

IMLEK NASTAVLJA SA STABILNIM OTKUPOM MLEKA I SNABDEVANJEM TRŽIŠTA

Podeli vest

Nakon požara, privremeno zatvorena fabrika u Padinskoj Skeli

Kompanija Imlek pretrpela je veliku štetu usled požara koji je zahvatio najveći proizvodni pogon te kompanije u Padinskoj Skeli. Zahvaljujući brzoj reakciji i uz poštovanje svih procedura za vanredne situacije, niko nije povređen. Nažalost, vatra je u velikom obimu zahvatila vitalne delove postrojenja zbog čega će ono do daljnjeg biti van funkcije.

U cilju očuvanja sirovinske baze Imleka i sprečavanja posledica prekida u otkupu mleka na teritoriji Republike Srbije, kompanija Imlek nastaviće da otkupljuje sve količine mleka od svojih dobavljača. Takođe, sa ciljem da se nastavi sa redovnim snabdevanjem tržišta mlekom i mlečnim proizvodima, preuzete količine mleka preusmerene su na dalju preradu u ostale pogone kompanije u zemlji, regionui lokacije izvan sistema Imleka. Sve mlekare u koje se distribuira sirovo mleko poseduju najviše standarde proizvodnje, tako da će do potrošača i dalje dolaziti samo proizvodi vrhunskog kvaliteta.

Preusmerenjem proizvodnje Imlek je uspeo da održi stabilan otkup mleka, ali usled različitosti proizvodnih mašina, u nekom periodu pojedini Imlekovi proizvodi biće u drugačijoj ambalaži od uobičajene. Takođe, može doći do kratkotrajnih prekida u snabdevanju tržišta pojedinim proizvodima, ali će se sigurno proizvoditi mleko, jogurt i sirevi. Kompanija će u najkraćem mogućem roku pronaći način da stabilizuje snabdevanje tržišta, saopšteno je iz Imleka. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija