• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/intermagazin

06.10.2018

18:25

(VIDEO) STRATEŠKI INSTITUT U VAŠINGTONU PODIGAO UZBUNU: Amerika neće moći da uspešno ratuje u dva velika rata, RUSI I KINEZI PREVELIK ZALOGAJ!

Društvo

(VIDEO) STRATEŠKI INSTITUT U VAŠINGTONU PODIGAO UZBUNU: Amerika neće moći da uspešno ratuje u dva velika rata, RUSI I KINEZI PREVELIK ZALOGAJ!

Podeli vest

Oružane snage Sjedinjenih Država najverovatnije neće moći da uspešno dva velika rata istovremeno – ocenio je vašingtonski strateški istraživački institut Heritage Foundation

Sposobnost Sjedinjenih Država da istovremeno ratuju protiv zemalja poput Rusije i Kine i sa jedva-jedva.

Heritage Foundation sposobnost, mogućnost i spremnost oružanih snaga SAD da odgovore na pretnje ovako rangira – veoma slabe, slabe, jedva-jedva (na ivici), velike i veoma velike.

U isto vreme je američko specijalizovano onlajn-izdanje We are the Mighty objavilo da je Rusiju nemoguće osvojiti ne samo zbog ogromne teritorije, surove klime i moćne armije, nego i zbog specifičnosti ruske nacionalne samosvesti:

- Rusi će pre samouništiti celu svoju zemlju nego što je je prepustiti osvajaču koji bi morao da se bori sa svakim Rusom. A oni žive u 11 vremenskih zona.

Nemogućnost osvajanja Kine We are the Mighty je objasnilo sa njenih 1.3 milijarde stanovnika, velikom teritorijom i razvijenom ekonomijom koja kopira tehnologije najrazvijenijih zemalja, pa može stvoriti moćne oružane snage.

 

(VIDEO) AMERIČKI ADMIRAL ZALEDIO SVET: PUTINOVI KALIBRI mogu da unište SVE EVROPSKE PRESTONICE!

 

 

ŠIPTARI UBILI RUSKOG VOJNIKA, A ONDA SU IH BAĆUŠKE PRONAŠLE: Američka beretka otkrila kako izgleda akcija Putinovih komandosa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

Ma mogu, samo da ukljuce i Crnu Goru. Oni su veliki ratnici, to i Trump rece.

Xxx

pre 5 godina

Ovi tipovi nisu normalni. Cuj on razmilja kako da ratuje protiv nuklearnih sila.

Branko

pre 5 godina

" JOS JEDNA LEKCIJA ZA OVE NATO-SIPATIZERE KOJI SE SMEJU NA NASLOVE " !!!???? OVO PREDAVANJE VAM DRZE VASI MENTORI, KOJI VAS SISAJU KAO OVCE" !!!!???? " JESTE PLATILI CLANARINU ZA NATO " ?????????

Srba

pre 5 godina

Смешно, па нема где. Са било ким (Русијом или Кином) а не са обадве истовремено нестаће за тили час. И то заувек.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija