• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2018

10:31

INFORMER U "LIDLU" PRED OTVARANJE 12 PRODAVNICA U SRBIJI: Sto grama čokolade 50, limenka piva 45 dinara

Društvo

INFORMER U "LIDLU" PRED OTVARANJE 12 PRODAVNICA U SRBIJI: Sto grama čokolade 50, limenka piva 45 dinara

Podeli vest

Prvih šesnaest prodavnica poznatog trgovinskog lanca "Lidl" biće otvoreno u četvrtak ujutro u 8 časova, i to istovremeno u dvanaest gradova u Srbiji

Informer je juče imao priliku da zaviri u unutrašnjost jedne od prodavnica u Beogradu pre samog otvaranja. Uverili smo se da će nemački gigant potrošačima u Srbiji ponuditi jedinstvene "Lidl" brendove, ali i proizvode domaćih dobavljača. 

"Lidlova" garancija


Kvalitet proizvoda isti je kod nas i u Nemačkoj, a ako je kupac nezadovoljan odećom, može da je vrati u roku od 30 dana
Tomislav Šapina, direktor "Lidla Srbija"

Najviše namirnica na akcijama biće ponedeljkom i četvrtkom, a prvih dana kupci će moći da uštede od 30 do 50 odsto na pojedine mlečne proizvode, pa će tako litar jogurta koštati 60 dinara.

Značajne uštede moći će da se ostvare i pri kupovini mesa, pa će kilogram mlevene svinjetine moći da se kupi za 300 dinara. Sto grama čokolade na akciji biće 50 dinara, a limenka piva 45.

Osim prehrambenih proizvoda, na rafovima su i odeća, kućni aparati, alat i oprema za domaćinstvo po popularnim cenama.

Tako će za 1.500 dinara moći da se pazare somotske muške pantalone, a muški džemper za 1.300 dinara. Majica za decu staje 300, dok se ženske helanke mogu naći za 500 dinara.

Foto: Informer

- Očekujemo da će građani Srbije kupovati u "Lidlu" i da ćemo im mi biti omiljeno mesto za kupovinu, pre svega zato što ćemo ponuditi najpovoljniju potrošačku korpu i svakodnevno povoljne cene - rekla je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija "Lidla", uz važnu napomenu za kupce da će cene na rafovima biti istaknute iznad, a ne ispod proizvoda.

Foto: Informer

Buduće kupce u obilazak prodavnice vodio je generalni direktor "Lidla Srbija" Tomislav Šapina, koji je primetio da nešto što je donedavno bilo na papiru sada postaje stvarnost.

- Kvalitet proizvoda isti je kod nas i u Nemačkoj, a ukoliko je kupac nezadovoljan kupljenom odećom, može da je vrati u roku od 30 dana - podvukao je Šapina.

Naslov

"Lidlove" radnje u Srbiji

Od 11. oktobra:

- Beograd
- Konjarnik (Vojislava Ilića)
- Novi Beograd (Zemunska)
- Banovo brdo (Kneza Višeslava)
- Voždovac (Save Maškovića)
- Borča (Bratstva i jedinstva)

(Bor, Zrenjanin, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Sombor, Subotica, Užice, Šabac)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Tako je odlično,slepci trčite i kupujte ono što NACISTI neće pa fa uvaljuju nama i ostalima.Sad pokoravaju evropu bez njihovog metka.

RRPantela

pre 5 godina

Ima li u LIDLU provere kog je kvaliteta roba.Da li je isti kvalitet u LIDLU kod nas i u istom objektu recimo u Berlinu,Minhenu,Becu i td. O tome ni reci? Koliko se prodaje GMO u raznim proizvodima?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija