• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

22.10.2018

18:48

(FOTO) BAKI (72) POZLILO ZBOG  SVAĐE U "PAROVIMA"! Rijaliti program umalo da bude koban po penzionerku

Društvo

(FOTO) BAKI (72) POZLILO ZBOG SVAĐE U "PAROVIMA"! Rijaliti program umalo da bude koban po penzionerku

Podeli vest

Penzionerka Milanka (72) iz Beograda potresla se zbog svađe u "Parovima", pa osetila jak bol u grudima i gušenje. Dežurni lekar u KBC Zvezdara prepisao joj zabranu gledanja ovog programa


Penzionerki Milanki (72) iz Beograda doktor je zabranio da gleda rijaliti program "Parovi" jer joj je pozlilo zbog sukoba među učesnicima programa! Ova baka se toliko potresla dok je gledala prenos uživo da joj se javio jak bol u grudima i gušenje, a kako već ima dva ugrađena stenta, morala je usred noći da ode po pomoć u bolnicu! Lekari KBC Zvezdara su joj pružili pomoć i stabilizovali stanje, nakon čega je otpuštena na kućno lečenje.
Pored propisane terapije lekovima, specijalista interne medicine zabranio joj je da ubuduće gleda "Parove" kako ne bi nerviranjem dodatno narušila zdravlje!

Bolovi u grudima

Baka Milanka se 8. oktobra obratila za pomoć doktorima jer se, kako im je sama rekla, jako uznemirila zbog onoga što se te večeri dešavalo u rijalitiju "Parovi" koji se emituje na televiziji Hepi. Pravi haos na društvenim mrežama izazvala je fotografija izveštaja koji je napisao specijalista interne medicine u KBC Zvezdara.

Pored lekarske anamneze na izveštaju specijaliste piše: "Gledala rijaliti program 'Parovi' pa se iznervirala. Žali se na bolove u grudima i pojačanu nervozu." Zbog toga je dežurni lekar morao da "prepiše" i zabranu gledanja ovakvog programa, koji je očito uznemirio pacijentkinju.

Pacijentkinja je, kako pričaju u KBC Zvezdara, došla posle ponoći u bolnicu i žalila se na bol u grudima i otežano disanje.
- Vidno uznemirena, baka je objašnjavala sestrama da ima jak bol u grudima i da se ne oseća dobro, jer je upravo na televiziji Hepi, kao i svako veče, gledala rijaliti i da su je stvari koje su se dešavale sa članovima rijalitija jako pogodile. Od stresa srce je počelo jako da joj udara. Prepričavala je kako se to veče njena omiljena učesnica Izabela posvađala i sa majkom i najboljom drugaricom u rijalitiju Ružicom. Ono što je nju najviše povredilo jeste što je Izabela vređala svoju majku, pretila da će izneti loše stvari o njoj i okrivila je za raspad svoje porodice. Konstantno je ponavljala da je njena ljubimica majci govorila da je kokoška i zla žena. Nije mogla da veruje da osoba koju ona toliko voli i zbog koje i gleda "Parove" može takve gadosti da kaže ženi koja ju je rodila. Govorila je i kako su to veče bile napete nominacije, pa je i to dodatno pogoršalo njeno stanje - kaže naš izvor koji se zatekao u bolnici dok je Milanka objašnjavala sestrama zbog čega joj nije dobro.

Foto: Informer DN

 

(VIDEO) ŠTA SVE MOŽE DA SE "KRESNE" ZA 30 EVRA - OD KELNA DO VERONE! Kamiondžije objavile VODIČ KROZ EVROPSKE JAVNE KUĆE blizu autoputeva!

Drugi slučaj

Da ovo nije jedini slučaj u Srbiji i koliko daleko ide rijalitimanija, dokazuje i to da je penzionerka iz Kruševca Ružica Pršić pre dve nedelje doživela infarkt jer su njeni omiljeni učesnici "Parova" raskinuli!
- Jako mi je loše, zbog zdravstvenog stanja ne smem više toliko da gledam "Parove" kako se ne bih opet nasekirala. I doktor i deca su mi zabranili da uključujem televiziju Hepi na kojoj se emituje moj omiljeni rijaliti, ali jednostavno ni zbog zdravlja nisam mogla skroz da se odreknem gledanja. S vremena na vreme upalim televizor, ali ga veoma brzo isključim da se ne bih nervirala kada vidim da se Benjamin i Izabela još nisu pomirili - tužno nam je rekla Ružica i dodala:
- Kada su njih dvoje raskinuli veridbu, meni je bilo strašno i nisam mogla da verujem šta se dešava. Plakala sam i završila u bolnici gde su mi rekli da sam imala infarkt. Mnogo mi je teško, pogotovu sad kad su mi zabranili da gledam, pa ni ne znam tačno u kakvim su sada odnosima. Svaki put kad pustim "Parove" ja se iznerviram i skoči mi pritisak
- uznemirena je Ružica.


 

TV Hepi: Ovo je zabavni program, ne nervirajte se

Foto: printscreen youtube

 

Sa TV Hepi poručuju gledaocima da ne treba da se nerviraju zbog dešavanja u vili "Parovi" i da je ovaj rijaliti predviđen za razonodu.
- Nama je žao zbog informacije koju smo dobili. Ona nije prva gledateljka kojoj je pozlilo. Često nam se javljaju gledaoci koji plaču ili im se sloši zbog nekih situacija. Gledaoci se previše poistovete, sažive sa takmičarima jer ih neprestano gledaju, to je normalno, ali mesta za nervozu nema - kažu u Hepi televiziji i dodaju da je najbitnije da je Milanka dobila određenu terapiju i da se sada oseća dobro:
- Podsećamo, rijaliti program "Parovi" je zabavno-humoristička serija i jedini cilj ovakvog formata je da nasmeje gledaoce, tako da nema potrebe za nerviranjem - navode u produkciji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 5 godina

Stari princip... hleba i igara za sirotinju,da pobegnu od crne stvarnosti....

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija